Mierea – un medicament veritabil

Pe blogul Pe Gânduri am gasit mai multe articole despre miere. Nu era o noutate faptul ca mierea este o adevarata Farmacie lasata de Dumnezeu pentru omenire.

Noutatea e, insa, insasi articolul care da mari sanse bolnavilor de inima, de cancer, de depresie, cu afectiuni de ficat, celor care se indreapta cu pasi repezi catre dializa s.a. Cu totii pot spera la o buna insanatosire daca vor urma tratamentul necesar vindecarii.

Românul Victor Bogdan a descoperit medicamentul care vindeca bolile de inima si cancerul.

În `75 stateam la coada la cardiologie si ma tinea doctorul la usa pana la noua seara, cu toate ca aveam si pachetul de Kent în buzunar

.Asa isi începe povestea inginerului diplomat Victor Bogdan, inventatorul preparatului Apisan Forte, un supliment alimentar care vindeca mai multe forme de cancer, printre care cel de sân, plus afectiuni ale ficatului, insuficienta renala, depresia sau atacurile de panica.

Am fost foarte bolnav cu inima, trebuia sa ma vindec, asa ca am cautat alte forme de tratament, în afara celui medicamentos. Nu m-am mai dus la cardiologi si m-am apucat de apicultura“, spune Victor Bogdan.

Miraculosul preparat al inginerului este un supliment nutritiv apiterapic preparat prin combinarea stiintifica a componentelor din mierea de albine. Compozitia chimica si biologica a preparatului se bazeaza pe cercetari de laborator si pe studii clinice efectuate cu produse apicole în România si în lume, la care se adauga experienta lui Victor Bogdan.

Acesta si-a brevetat inventia la O.S.I.M. în anul 2006. Cu trei ani înainte însa, “au platit strainii un program sa vada cum stau batrânii cu sanatatea si, când m-am dus la cardiologie, mi-a spus doctorita ca am inima de cosmonaut“, povesteste Bogdan Victor.

Inventatorul declara ca, din 1975, când avea probleme mari cu inima, a consumat o jumatate de tona de miere, si rezultatele se vad.

Marturia celor care au fost vindecati prin intermediul tratamentului cu Apisan Forte este însa si mai graitoare în privinta proprietatilor curative ale preparatului. Victor Bogdan a primit o scrisoare de multumire de la una dintre pacientele sale.

Doctorii îi depistasera în ianuarie 2007 un nodul cancerigen la sân si multiple formatiuni tumorale în stadiul de metastaza, la ficat. Pacienta s-a vindecat într-un an, urmând tratamentul indicat de Victor Bogdan, cu Apisan Forte, si un regim alimentar strict, denumit BG1.

O alta pacienta, Elena Balanean, a tinut sa îi multumeasca public pentru ca s-a vindecat de cancer renal, si a apelat la presa pentru acest lucru. Doctorii de la Spitalul de Oncologie din Cluj îi spusesera Elenei Balanean ca mai are doar sase saptamâni de viata deoarece avea rinichiul stâng extirpat, iar la cel drept i se depistase o tumora cancerigena.

Pacienta s-a vindecat dupa trei ani de la începerea tratamentului recomandat de Bogdan Victor.

La Salonul International de Inventii de la Geneva, care a avut loc în aprilie 2008, Victor Bogdan a primit medalia de aur si felicitarile juriului pentru Apisan Forte, considerat cea mai buna inventie la categoria sa.

Victor Bogdan, de profesie inginer diplomat, a urmat pe parcursul mai multor ani cursuri profesionale de apicultura stiintifica. Este preocupat si de alte terapii naturale neconventionale precum kinetoterapia sau automasajul, si nu se limiteaza la a oferi solicitantilor doar Apisan Forte, ci si sfaturi “pro sanatate”, asa cum se exprima chiar el.

Victor Bogdan a fost prezent la Salonul International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi – Inventika 2008, care a avut loc la Romexpo.

Florin Tulbure, Antena3.ro Daca doriti sa aflati informatii despre cum îl puteti contacta pe inginerul diplomat Victor Bogdan puteti sa scrieti la adresa site@antena3.ro, urmând sa primiti un raspuns pe adresa dumneavoastra de e-mail.

Inginerul diplomat Victor Bogdan poate fi contactat prin intermediul adresei de e-mail bogdandaniela_1952@yahoo.com, sau telefonic la numarul 0723.678.581

(publicatiile: Formula AS; NASII)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.