HAMAS și Fanatismul Islamic

ÎN 250 DE ANI între 1530 și 1780 – musulmanii au răpit și vândut în sclavie 1,2 milioane de europeni și americani.

Câți dintre noi știm ori am știut lucrul acesta? Probabil nimeni. Astfel de lucruri nu se învață la școală. Și asta intenționat. La urma urmei trăim în era corectitudinii politice, unde este nepermis să amintești păcatele musulmanilor.

Creștinii – robi ai musulmanilor

Printre acești sclavi au fost și părinții noștri, românii din Țările Românești, răpiți și duși în robie de turci, mulți dintre ei fiind apoi vânduți pe piețele de sclavi din Crimeea. Valahia și Moldova au plătit scump pentru a-și păstra libertatea și identitatea românească și creștină, inclusiv obligația de a da Porții robi și roabe. Cei vânduți ca sclavi au fost oameni nevinovați răpiți în incursiunile turcești în Țările Românești.

Acest detaliu istoric puțin cunoscut nouă il aflam răsfoind cartea The Atheist Muslim a lui Ali A. Rizvi publicată în 2016. Europenii au fost răpiți și vânduți ca sclavi cu precădere de musulmanii din Africa de Nord, numită în scrierile de atunci ale diplomaților americani, Barbary Coast / Coasta Barbarilor. [Recenzie: https://www.vox.com/…/islam-trump-isis-terrorism-ali…]

Africa de Nord a fost literalmente o Coastă a Barbarilor, adică a fanaticilor de genul Hamas și ISIS. Până în 1776, vasele britanice de război păzeau rutele comerciale maritime din Marea Mediterană, împreună cu francezii și spaniolii. După 1776, britanicii au încetat să mai apere vasele comerciale americane care au devenit prada și ținta favorită a piraților musulmani. Echipaje întregi au fost răpite de musulmani și vândute ca sclavi. [Notă: acțiunile de piraterie sunt comise astăzi, adică exact în aceste zile, tot de musulmani, cu precădere în Marea Roșie și Cornul Africii]

În acest context, în 1786, Thomas Jefferson, la vremea aceea ambasadorul SUA la Paris, se întreține cu emisarul din Tripoli și îl întreabă de ce musulmanii răpesc creștinii. Răspunsul dat lui Jefferson a fost transmis mai departe Departamentului de Stat SUA, unde depeșa originală încă se află în arhive.

“The [Tripoli] Ambassador answered us that it was founded on the Laws of the Prophet; that it was written in their Koran; that all nations who should not have acknowledged their authority were sinners; that it was their right and duty to make war upon them wherever they could be found; and to make slaves of all they could take as prisoners; and that every Mussulman who should be slain in battle was sure to go to Paradise”.

Profetul porunceste rapirea crestinilor

„Ambasadorul [din Tripoli] ne-a răspuns că [răpirile] erau poruncite de Legile Profetului; că era scris în Koranul lor; că toate națiunile care nu acceptă autoritatea lor [a Legilor Profetului] sunt păcătoase; ca era dreptul și datoria lor să facă război împotriva lor oriunde ar fi găsiți; și să facă sclavi din toți pe care îi luau prizonieri; și că orice musulman care este ucis în bătălie va ajunge cu siguranță în Paradis”.

Discuția aceasta dintre Ambasadorul din Tripoli și cel al SUA este analizată în paginile 17-23 din Ateul Musulman. 15 ani după conversația aceasta, SUA au declanșat acțiuni militare în Africa de Nord / Barbary Coast, punând capăt raziilor musulmane în Mediterană și răpirii creștinilor.

Conversația este fără îndoială interesantă, dar a fost și prima salvă în războaiele care periodic au avut și încă au loc între americani și lumea musulmană de aproape 225 de ani. Conflictele continuă și astăzi, chiar dacă nu direct, în ceea ce vedem în Gaza.

În ultimele câteva luni simpatia societății civile globale, inclusiv a unui segment surprinzător de mare de creștini, s-a raliat în spatele organizației teroriste Hamas. Fără îndoială, criza și costul umanitar al conflictului dintre Israel și Hamas sunt înfiorător de mari. Ele, însă, ar putea fi ușor controlate dacă țările musulmane vecine, în special Egiptul, ar permite relocarea temporară a populației palestiniene în Egipt pe perioada conflictului. Din nefericire, creștinii nu au luat și nu iau în serios influența religiei în gândirea musulmană care motivează agresiunea musulmanilor împotriva evreilor și creștinilor. Motivația este clar expusa în Coran, iar fanaticii musulmani – de genul ISIS și Hamas – aplică directivele lui Mohamed în relația lor cu „infidelii”, adică noi.

O lume pe care o cunoastem mai putin

De-a lungul istoriei, statele creștine au ignorat lumea musulmană, lăsându-i pe est-europeni să confrunte de unii singuri genocidul musulman, iar apoi cel țarist. Noi, românii, suntem un exemplu grăitor în acest sens. De-a lungul istoriei noastre am luptat pe trei fronturi, fără să primim prea mult ajutor din partea occidentalilor: împotriva musulmanilor, a rușilor și a austriecilor. Când Brâncoveanu și fiii lui au fost decapitați în Istanbul, la ceremonia publică de decapitare au fost prezenți și Ambasadorii Marii Britanii și ai Franței. Ambasadorii și țările lor nu au intervenit.

Nu doar, noi românii, am fost lăsați să ne confruntăm soarta de unii singuri. La fel s-a întâmplat și cu vecinii noștri sârbi și Bizanțul. Când turcii au atacat furibund Bizanțul, occidentalii au ignorat solicitările Bisericii Ortodoxe pentru ajutor. Iar, după ce Cristofor Columb a descoperit Lumea Nouă, occidentalii au fost mai mult interesați să se îmbogățească din comerț, sclavie și exploatarea bogățiilor altor noroade, în loc să ne vină în ajutor. Această indiferență crasă se manifestă și astăzi. Dacă SUA nu ar sprijini Israelul în conflictul cu Hamas, Europa nu ar face nimic.

Rizvi: Ce învață copiii musulmani în școli despre evrei și creștini

Aflăm și alte lucruri interesante din cartea lui Rizvi, The Muslim Atheist / Ateul Musulman: în școală copiii sunt învățați să urască evreii și creștinii. Rizvi se trage din părinți pakistanezi, a făcut școala elementară la Școala Internațională Americană din Riyadh, în Arabia Saudită, iar mai târziu s-a mutat în Canada împreună cu familia.

Lucrurile pe care le-a învățat și care erau predate elevilor musulmani sunt de-a dreptul șocante pentru un creștin. De exemplu, elevii din clasa a X-a învățau dintr-un manual numit Monotheism / Monoteismul, publicat în 2000. Unul dintre pasajele care trebuiau memorizate era “The Hour will not come until Muslims will fight the Jews, and Muslims will kill all the Jews / Sfârșitul nu va veni până când musulmanii nu se vor lupta cu evreii și îi vor omorî pe toți evreii”. (Pagina 4) Ambasada SUA a protestat oficial pe lângă autoritățile saudite cu privire la îndoctrinarea și incitarea la violență a elevilor saudiți, ceea ce a generat reacții și mai agresive din partea liderilor musulmani.

Un manual pentru clasa a V-a este la fel de explicit privind relațiile dintre musulmani și creștini. Musulmanilor li se interzic prieteniile cu cei din alte religii: “it is forbidden for a Muslim to be a loyal friend to someone who does not believe in God and His Prophet, or someone who fights the religion of Islam / Este interzis pentru un musulman să fie prieten loial al unei persoane care nu crede în Dumnezeu și Profetul lui sau al unei persoane care se opune Islamului”. (Pagina 4)

În clasa a 8-a elevii învață despre modul în care trebuie să se comporte cu evreii și creștinii: “The apes are Jews, the people of the Sabbath; while the swine are the Christians, the infidels of the communion of Jesus / Maimuțele sunt evreii, cei care țin Sabatul; iar porcii sunt creștinii, infidelii din comunitatea lui Isus”. (Pagina 5)

În clasa a 12-a elevii se pregătesc să intre în lumea reală. Iată ce învață: “Jihad is the path of God – which consists of battling against unbelief, oppression, injustice, and those who perpetrate it – is the summit of Islam. This religion arose through jihad and through Jihad was its banner raised high. It is one of the noblest acts, which brings one closer to God, and one of the most magnificent acts of obedience to God / Jihadul este calea spre Dumnezeu – ceea ce înseamnă a lupta împotriva necredinței, a opresiunii, a nedreptății și împotriva celor care le face – este punctul culminant al Islamului. Este unul din cele mai nobile acțiuni care îl aduc pe om mai aproape de Dumnezeu și unul dintre cele mai însemnate acțiuni de ascultare față de Dumnezeu”. Înarmați cu astfel de învățături și ură față de creștini și evrei, nu puțini adepți ai Islamului se lansează în acțiuni desemnate să elimine acești „infideli”. (Pagina 5)

Notați consistența acestor învățături și principii de acțiune, aplicate de musulmani în relațiile cu alte civilizații. Ele au fost explicate clar în 1786 lui Jefferson și ele încă sunt predate, fără modificări, copiilor musulmani și astăzi.

Rizvi descrie și intoleranța și violența, justificate tot de Coran, a musulmanilor față de alți musulmani care nu se conformează în întregime învățăturilor coranice. Scrie el: “the religious policemen used to go around in the malls of Saudi [Arabia] hit your mom on the head with a stick if her headscarf slipped too far off her forehead / politia religioasă obișnuia să meargă prin mall-urile din Arabia Saudită și o loveau pe mama dacă baticul îi cădea prea mult de pe frunte …” (Pagina 6)

Cine mai apara crestinismul?

Israelul și SUA au rămas singurele state din lume care încă mai protejează creștinismul și civilizația occidentală de agresiunea teroristă musulmană. Hamas, la fel ca ISIS, face parte din această lungă și îngrijorătoare istorie a relațiilor musulmanilor cu cei din afară. Musulmanii algerieni și din Tripoli capturau vasele americane și cereau tribut pentru eliberarea echipajului și a cargoului. (Musulmanii din Somalia și Yemen fac exact același lucru astăzi)

Practica aceasta, constantă și de lungă durată, era de neconceput pentru creștini și nu era folosită. Era o practică chiar șocantă pentru tânăra republică americană care s-a născut tocmai din dorința libertății și a egalității pentru toți oamenii, fără deosebire de religie.

În această lungă tradiție a musulmanilor care răpesc și impun termeni pentru eliberarea celor răpiți, se află și Hamas. Pe 7 octombrie, a ucis peste 1.000 de ființe umane inocente și a răpit alte 240, solicitând după aceea „negocieri” din motive „umanitare”. Așa a făcut și ISIS cu mulți ani în urmă.

După multe negocieri, în 1797, America a semnat Tratatul de la Tripoli cu Barbary Coast prin care musulmanii se angajau să nu captureze vase și americani. În 1801, musulmanii au încălcat tratatul și au început din nou să captureze și sa răpească vase și cetățeni americani. Americanii au refuzat să plătească tribut, și în același an, au lansat primul lor război internațional împotriva piraților musulmani din Africa de Nord.

Din nefericire, acest mod de gândire încă persistă și se observă în modul de acțiune al teroriștilor Hamas. Nu poți avea încredere în teroriști. Pentru ei semnarea unui tratat ori înțelegeri este fără valoare.

În aprilie-mai 1805, 500 de mercenari puși sub steagul american și câteva vase de război americane au distrus infrastructura și forturile piraților musulmani aflați sub protecția Imperiului Otoman. Europenii, indiferenți, nu au contribuit la campania americanilor, dar au beneficiat din ea. Modul acesta de gândire și acțiune s-a extins până astăzi. Israelul și SUA au rămas singurele state din lume care încă mai protejează creștinismul și civilizația occidentală de agresiunea teroristă musulmană.

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: “Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului“. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim. 

ANUNTURI 

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.