Documente stocate într-un dosar STRICT SECRET al Agenției speciale DARPA și descoperite de Project Veritas

Guvernul SUA știa că ivermectina și hidroxiclorochina tratează COVID-19, dar au ascuns informația de cetățeni

Până la data publicării acestui articol, au fost efectuate 75 de studii controlate cu ivermectină pentru tratarea COVID-19, care demonstrează o ameliorare de până la 83% a stării pacienților cu COVID, și 305 studii cu hidroxiclorochină, care arată o îmbunătățire de până la 64%. În ciuda dovezilor științifice, dr. Fauci și „elitele” medicale au blocat utilizarea acestor tratamente eficiente la pacienții cu coronavirus.

Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, i-a acuzat pe Fauci și pe alții că au mințit, făcându-se, astfel, vinovați de moartea a peste 500.000 de americani prin interzicerea administrării hidroxiclorochinei și a ivermectinei, precum și a altor tratamente pacienților cu COVID-19. Dr. Malone are dreptate. Este bine documentat faptul că dr. Fauci și alți medici americani de top au conlucrat în vederea descalificării și excluderii hidroxiclorochinei ca tratament împotriva COVID-19. Milioane de oameni au murit ca urmare a acestui fapt, scrie Jim Hoft, fondator și editor al publicației The Gateway Pundit (TGP).

Citiți și: Dr. Geert Vanden Bossche: Vaccinarea Covid a copiilor este UN PĂCAT DE NEIERTAT! Nou avertisment grav. VIDEO

EXTRAORDINAR RAISA, VICTIMA DICTATURII COVID. Polițistul „în misiune” a „combătut pandemia” până la moarte. Moartea fetiței

Aceeași publicație a arătat anterior că nu doar Fauci e vinovat de minciună în ceea ce privește hidroxiclorochina, ci toți liderii medicali din SUA.

Dr. Meryl Nass a explicat pe larg, într-un articol publicat în The Defender în care analiza e-mailuri de-ale lui Fauci, modul în care autoritățile din domeniul sănătății publice au fost implicate în rețeaua de minciuni despre originea virusului SARS‑CoV‑2 și a tratamentelor împotriva COVID-19. Iată ce scria dr. Nass: 

Fauci conduce NIAID, Collins este directorul NIH (nominal, șeful lui Fauci), iar Farrar este directorul Wellcome Trust. Farrar este, de asemenea, unul dintre semnatarii declarației publicate în The Lancet. Și mai este și responsabilul desemnat de Grupul consultativ științific al OMS pentru proiectul R&D Blueprint, ajungând, astfel, să conducă studiul clinic „Solidarity” al OMS, în cadrul căruia 1.000 de subiecți neinformați au primit supradoze de hidroxiclorochină, pentru a se compromite, astfel, utilizarea acestui medicament împotriva COVID.

Farrar a lucrat anterior în Vietnam, unde era foarte răspândită malaria, și tot acolo a avut de-a face cu SARS-1. De asemenea, a jucat un rol esențial în organizarea studiului britanic Recovery, în cadrul căruia 1.600 de subiecți au primit supradoze de hidroxiclorochină.

Chiar dacă Farrar nu știa deja care este doza corectă pentru medicamentele cu clorochină, din experiența sa din Vietnam, el, Fauci și Collins ar fi trebuit să afle despre astfel de supradoze după ce Brazilia a dezvăluit lumii întregi cum le-a administrat din greșeală supradoze pacienților dintr-un studiu cu clorochină pentru COVID. Dezvăluirea a fost făcută într-un articol publicat în JAMA la mijlocul lunii aprilie 2020. 39% dintre participanții la studiul din Brazilia cărora li s-au administrat doze mari de clorochină au murit, vârsta medie fiind de 50 de ani.

Cu toate acestea, studiile Solidarity și Recovery cu hidroxiclorochină au continuat până în iunie, fiind oprite doar după ce au fost dezvăluite dozele extreme. Fauci s-a asigurat că el va fi cel care controlează recomandările de tratament pentru COVID emise de NIAID, avertizând împotriva medicamentelor pe bază de clorochină și ivermectină.NIAID-ul lui Fauci a anulat, de asemenea, primul studiu pe scară largă privind tratamentul cu hidroxiclorochină în faza incipientă a bolii, după ce au fost înrolați doar 20 din cei 2.000 de subiecți preconizați. 

Dr. Meryl Nass concluzionează că Farrar, Fauci și Collins au refuzat, astfel, acordarea de fonduri de cercetare care ar fi permis efectuarea unor studii de calitate privind utilizarea medicamentelor pe bază de clorochină, ivermectină și alte medicamente reprofilate, care ar fi putut schimba cursul pandemiei. De asemenea, ea se întreabă dacă nu cumva cei 4 indivizi menționați mai sus – Fauci, Daszak, Collins și Farrar – sunt intim implicați în crearea pandemiei, a prelungirii ei și  sunt responsabili de tratamentele necorespunzătoare folosite în timpul pandemiei.

Project Veritas a publicat recent documente militare despre originile Covid-19, cercetările de tipul gain-of-function, vaccinuri, tratamente potențiale și efortul guvernului de a ascunde totul.

Citiți și: BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas | ActiveNews

COMPLICELE DOAMNEI MOARTE. E-mailurile lui Fauci dovedesc că a ascuns deliberat originea de laborator a virusului și a canalizat discursul oficial pe teoria – FALSĂ!- a originii naturale. Project Veritas: Asociațiii lui au apelat la agenția DARPA în 2018 | ActiveNews

Documentele contrazic mărturia sub jurământ a doctorului Fauci și au dezvăluit, de asemenea, că guvernul SUA ascundea de cetățenii săi informații importante despre anumite tratamente eficiente.

Via Hal Turner Show:

Documente stocate într-un folder STRICT SECRET în calculatoarele Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării (DARPA) confirmă că Guvernul SUA știa cel puțin din aprilie 2020 că ivermectina, hidroxiclorochina și interferonul tratează COVID-19. Cu toate acestea, informațiile despre aceste medicamente au fost ascunse ca fiind „STRICT SECRETE”, în condițiile în care pandemia de COVID-19 ar fi putut fi învinsă cu ajutorul unor medicamente obișnuite. Mai jos, puteți vedea două extrase din aceste documente. În primul, este indicat locul în care au fost stocate documentele pe hard-disk-ul STRICT SECRET al Biroului de tehnologie biologică al DARPA. Al doilea extras conține paragraful care dovedește că ei ȘTIAU ce medicamente tratează COVID:

 The Gateway Pundit oferă un extras mai amplu. Îl redăm și noi mai jos:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Documente-stocate-intr-un-dosar-STRICT-SECRET-al-Agentiei-speciale-DARPA-si-descoperite-de-Project-Veritas-dovedesc-ca-Guvernul-SUA-stia-ca-ivermectina-si-hidroxiclorochina-trateaza-COVID-19-dar-au-ascuns-informatia-de-cetateni-172145

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.