Marea Epurare a Noului Normal: Nevaccinații sunt noii Untermenschen – Suboamenii care trebuie eliminați

de Adrian Pătrușcă

Pas cu pas, se instalează un nou totalitarism bazat pe Teroare, care nu e nici Comunism, nici Fascism, ci Globo-Capitalism. Pe scurt, Globo-Cap.

Un editorial de C.J. Hopkins publicat pe site-ul Mercola și pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Citiți și: Av. Elena Radu: Identitatea digitală devine realitate. Treziți-vă odată!

Președintele Braziliei refuză vaccinul: „Am văzut studii noi. Imunitatea mea este sus, de ce să mai fac vaccinul?” În tot acest timp, Iohannis îi presează pe români să se vaccineze

Așadar, Marea Epurare a Noului Normal a început. Pas cu pas și exact la țanc. Exact așa cum noi, conspiraționiștii paranoici, avertizăm de 18 luni că se va întâmpla: oamenii care refuză să se convertească la noua ideologie oficială sunt acum segregați, concediați, împiedicați să meargă la școală, lipsiți de tratament medical. Și persecutați în multe alte feluri.

Propaganda oficială care îi demonizează pe „Nevaccinați” este pompată de presa corporatistă și de stat, de lideri guvernamentali, de oficiali sanitari și de fanatici isterici de pe rețelele de socializare.

„Nevaccinații” sunt noii „Untermenschen” oficiali, o pletoră de niște „alții” subumani, pe care masele Noului Normal sunt dresate să îi urască.

În ochii Noului Normal poți vedea ura.

Dar nu este numai o epurare a „Nevaccinaților”. Orice deviaționist de la noua ideologie oficială este sistematic demonizat și persecutat.

În Germania, Australia și alte țări nou-normale, protestele împotriva Noului Normal sunt scoase oficial în afara legii.

Gestapoul Noului Normal merge acasă la oameni pentru a-i ancheta despre postările lor de pe Facebook împotriva Noului Normal.

 Corporațiile Big Tech cenzurează pe față tot ce contrazice discursul oficial/

Echipe brutale ale Noului Brutal patrulează pe străzi, verificând documentele de „vaccinare” ale oamenilor.

Nu doar guvernele și corporațiile se ocupă cu Marea Epurare a Noului Normal. Prietenii își epurează prietenii. Nevestele își epurează bărbații. Tații își epurează fiii. Copiii își epurează părinții.Nou-Normalii își epurează vechile gânduri normale.

„Autoritățile sanitare” mondiale revizuiesc definițiile pentru a le face conforme cu „știința” Noului Normal.

Și astfel  sub ochii noștri se fabrică o nouă „realitate” oficială. Tot ce nu se conformează este epurat, depersonalizat, șters din memorie, eliminat.

Nimic din toate astea nu ar trebui să ne surprindă.

Orice sistem totalitar care se naște, într-o anumită etapă de la punerea sub control a societății, declanșează o epurare a opozanților politici, a disidenților ideologici și a altor „deviaționiști antisociali”.

Asemenea epurări pot fi scurte sau fără sfârșit și pot îmbrăca un număr infinit de forme, în funcție de tipul de sistem totalitar. Dar fără ele nu există totalitarism.

Esența totalitarismului – indiferent de forma sau ideologia sa – este dorința de a controla total societatea, fiecare aspect al societății, fiecare comportament individual și fiecare gând.

Orice sistem totalitar, fie că este prezent la nivelul unei societăți întregi, al unui cult mărunt sau al oricărei forme de corp social, evoluează către acest scop intangibil – transformarea ideologică totală și controlul fiecărui element cât de mărunt din societate (sau din orice tip de corp social unde se manifestă).

Această fanatică dorință de control total, de unformitate ideologică absolută și de eliminare a oricărei disidențe este ceea ce face totalitarismul totalitarism.

De aceea, orice sistem totalitar, într-un anumit punct al evoluției sale, trebuie să declanșeze o epurare a celor care refuză să se conformeze ideologiei sale oficiale.

Este obligat să facă acest lucru din două motive fundamentale:

1. pentru a segrega sau elimina opozanții și disidenții politici reali care constituie o amenințare pentru noul regim;

2. încă și mai important, să stabilească teritoriul ideologic în interiorul căruia masele trebuie să se cantoneze de acum încolo pentru a evita să fie segregate sau eliminate.

Epurarea trebuie făcută cu brutalitate fățișă, pentru ca masele să priceapă că regulile din societate s-au schimbat pentru totdeauna, că fostele lor drepturi și libertăți au dispărut și că, de acum încolo, orice tip de rezistență sau deviere de la ideologia oficială nu va mai fi tolerat și va fi pedepsit fără milă.

Epurarea este declanșată în general în timpul unei „stări de urgență”, sub amenințarea iminentă a unui „inamic” oficial (de exemplu, „infiltrații comuniști”, „contra-revoluționarii” sau… „o pandemie devastatoare”), astfel încât regulile de funcționare normală a societății să poată fi suspendată pe o durată nelimitată, „în scopul supraviețuirii”.

Cu cât masele sunt mai terifiate, cu atât ele vor fi dispuse să renunțe mai ușor la libertatea lor și să se supună ordinelor, oricât de aberante ar fi ele.

Elementul vital al totalitarismului este Frica… Frica, deopotrivă de inamicul oficial al sistemului (care este constant alimentată cu propagandă) și de sistemul totalitar însuși.

Faptul că brutalitatea sistemului este motivată de amenințarea reprezentată de inamicul oficial nu o face mai puțin brutală sau mai puțin terifiantă. În sistemele totalitare, frica este o constantă și  nu există cale să îi scapi.

Frica maselor se transformă atunci în ură… Ura față de „Untermenschen”-ii oficiali. Masele sunt încurajate de sistem să îi transforme pe aceștia în țapi ispășitori.

Astfel, epurarea este și un mijloc de a permite maselor să se epureze, să se descarce ele însele de frica lor. Să își transforme frica într-o ură auto-justificatoare și să o dezlănțuie împotriva „Untermenschen”-ilor  în locul sistemului totalitar, ceea ce, evident, ar fi un gest sinucigaș.

Orice sistem totalitar – atât indivizii care îl conduc, cât și sistemul, din punct de vedere structural – înțelege instinctiv cum funcționează toate astea. Totalitarismul Noului Normal nu face excepție. Reflectați numai la ce s-a petrecut în ultimele 18 luni.
Zi după zi, lună după lună, masele au fost ținta celei mai nimicitoare campanii de teroare psihologică de când există pe lume teroarea psihologică.

Din păcate, mulți indivizi au ajuns niște paranoici, frustrați, speriați de tot ceea ce este dincolo de ușa lor, înspăimântați de contactul cu alți oameni, înfricoșați de propriii lor copii, îngroziți de aerul liber, obsedați în mod morbid de boală și moarte… Și mistuiți de ură față de „Nevaccinați”.

Evident, ura lor este irațională, este produsul propagandei fricii, așa cum este întotdeauna ura față de „Untermenschen”.
Nu are absolut nimic de-a face cu virusul, lucru recunoscut până și de autoritățile Noului Normal. „Nevaccinații” nu mai sunt pentru nimeni o amenințare mai mare decât este oricare altă făptură umană… Afară doar dacă nu amenință credința Nou-Normalilor în ideologia lor delirantă.

În acest stadiu, am depășit orice urmă de rațiune. Asistăm la nașterea unei noi forme de totalitarism. Nu „comunism”. Nu „fascism”. Un totalitarism global-capitalist. Un totalitarism pseudo-medical. Un totalitarism patologizat. O formă de totalitarism fără dictator, fără o ideologie definibilă. 

Un totalitarism bazat pe „știință”, pe „fapte”, pe „realitate”, pe care o creează el însuși.

Nu știu cum simțiți voi, dar, până acum, acest totalitarism a produs asupra mea o impresie puternică. Într-atât de puternică, încât mi-am lăsat deoparte boldul satiric pentru a încerca să înțeleg: Ce este de fapt, de ce se întâmplă toate astea, de ce se întâmplă acum, încotro ne duce și cum să i ne opunem, sau măcar să-l perturbăm?

După mine, cele șase luni care urmează vor fi cruciale pentru succesul primelor etape ale implementării acestui nou totalitarism.
Până în aprilie 2022, fie vom prezenta cu toții „documentele” în fața Gestapoului Noului Normal pentru a ne putea câștiga viața, a merge la școală, a mânca la restaurant, a călători, cu alte cuvinte a trăi, fie vom arunca o cheie tubulară în mașinăria asta infernală pentru a o bloca.

Nu mă aștept ca GloboCap să renunțe la implementarea Noului Normal pe termen lung – sunt în mod clar hotărâți să îl pună în operă – însă le putem distruge prima parte (pe care o plănuiesc și o repetă de multă vreme).

Atunci, haideți să îi dăm drumul și să o facem, OK? Înainte să fim epurați, sau depersonalizați, sau orice altceva.

Nu sunt sigur, pentru că nu i-am consultat pe „fact checkers”, însă cred că, în Statele Unite, cel puțin, există niște piloți de pe liniile comerciale care ne pot arăta cum trebuie să facem.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Sursa: https://www.activenews.ro/opinii/Marea-Epurare-a-Noului-Normal-Nevaccinatii-sunt-noii-Untermenschen-%E2%80%93-Suboamenii-care-trebuie-eliminati-170134

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.