ANGLIA – Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate!

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient

de Cătălin Vușcan

Un raport întocmit de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia, publicat luna aceasta, cu titlul Variantele SARS-CoV-2 îngrijorătoare și variantele aflate sub investigație în Anglia, are câteva constatări care s-ar putea să-i deranjeze pe susținătorii vaccinului, relatează National File.

Cifrele arată că persoanele vaccinate au contractat și au murit din cauza așa-numitei variante “Delta” a Coronavirusului la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate între 1 februarie 2021 și 12 septembrie 2021.

Citiți și: DOCUMENTE EXPLOZIVE Cum sunt ascunși Morții: Zeci de mii de decese printre bătrâni și handicapați, la 14 zile după vaccinarea anti-COVID. Mantra Sigur & Eficient trebuie oprită!

Medicul Lucian Duță, fost președinte al CNAS: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID. Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!

New York-ul, în stradă, împotriva vaccinării obligatorii: Credem că este un punct de cotitură pentru noi. Nu este vorba despre sănătate, ci despre control

În perioada de timp în cauză, persoanele nevaccinate ar fi reprezentat 257.357 de cazuri Delta din totalul de 593.572 de cazuri Delta (aproximativ 43%) și 722 din 2.542 de decese Delta (aproximativ 28%) “în termen de 28 de zile de la data specimenului pozitiv”.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că marea majoritate a deceselor Delta în Anglia în această perioadă au avut loc în rândul persoanelor vaccinate, NU în rândul persoanelor nevaccinate.

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Serviciul-de-Sanatate-Publica-din-Anglia-recunoaste-ca-vaccinul-anti-Covid-este-ineficient-Persoanele-vaccinate-au-murit-din-cauza-variantei-Delta-la-o-rata-mult-mai-mare-decat-persoanele-nevaccinate-169666
Advertisement

One thought on “ANGLIA – Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.