Pasteur impostorul

Redacția Internațională
Incorect Politic

[citiți până la sfârșit articolul!]

Un pic de istorie… Cel mai mare mincinos francmason .. Pasteur Louis (1822-1895) nu a fost medic, nici măcar biolog, el a fost doar un “preparator în chimie”

Contrar a ceea ce majoritatea crede, Louis Pasteur (1822-1895) nu a fost un medic, nici măcar un biolog, el a fost doar un ” preparator în chimie”, fără ca noi să știm mai multe despre această denumire, și … nu foarte bun în specialitatea lui. Singurul lucru pe care nu i-l poți lua: era muncitor. Louis Pasteur a fost unul, dacă nu singurul francez, care a beneficiat de Legiunea de Onoare (1878) în timpul vieții sale ca “binefăcător al umanității”. Dar, când săpăm puțin, ne dăm seama că realitatea este departe de legendă.

Adevărul: Pasteur nu a descoperit niciodată niciun microorganism, inițial, nu a crezut în acestea, atribuind boala “unei slăbiciuni constituționale”. Responsabilitatea descoperirii este a unui biolog adevărat: Antoine Béchamp (1816-1908), doctor în științe, medicină și chimie și absolvent în farmacie, al cărui nume în Franța este încă interzis să fie citat (citiți pe Internet articolul foarte interesant dedicat lui în enciclopedia online Wikipedia). Antoine Béchamp a numit aceste structuri microscopice: microzime, (3.1 Antoine Béchamp și teoria microzimei). Pasteur le-a redenumit: microbii “împrumutând” acest nume de la chirurgul francez Sédillot (1808-1875).

Béchamp nu a alergat după glorie, Pasteur a făcut-o! Béchamp nu s-a lăsat păcălit de manevrele lui Pasteur, pentru că a scris: “Eu sunt precursorul lui Pasteur, la fel cum furatul este precursorul averii hoțului fericit și insolent care îl batjocorește și îl înjură”.

Teorema pasteuriană: Ființa umană, creatura lui Dumnezeu este pură și fără mizerii, astfel încât boala nu poate fi cauzată decât de o “slăbiciune constituțională”. Apoi, uimit de demonstrația evidentă a lui Antoine Béchamp cu privire la originea bolii viermilor de mătase (subiect la care lucrau amândoi), boala este cauzată de “agenți” externi. Prin injectarea acestui agent în organism, se creează o reacție defensivă care îi protejează pe cei de boală.

Din această teoremă (niciodată dovedită) curge corolarul (nu mai mult dovedit): pentru a lupta împotriva bolilor și epidemiilor, este, prin urmare, suficient să “vaccinăm” (termen împrumutat de la Jenner) populații masive cu agentul sau agenții responsabili pentru aceste boli.

În acest stadiu, pur și simplu se ignorau complet cunoștințele pe care le avem astăzi despre sistemul imunitar uman și genetică în general. Acest raționament implică faptul că toți oamenii au același sistem imunitar și că răspund într-un mod identic la aceleași solicitări externe. Imunitatea de turmă, susținută de Pasteur și discipolii săi, pur și simplu nu există, este o erezie științifică!

Continue reading https://www.incorectpolitic.com/pasteur-impostorul/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.