Valerian Sta: Trinitas TV și Radio Trinitas servesc sârguincios ideologia globalistă. Situațiunea (XCII)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Dacă adevărații liberalii, câți or mai fi, vor să scape de halucinantul Cîțu, tocmai au la dispoziție moțiunea de cenzură. Iar eu cred că n-o vor rata.

*O voce respectată peste Ocean – dar și pe aici, printre cunoscători – e cea a lui Tucker Carlson de la Fox News. Personal am, însă, câteodată, dificultăți să-l înțeleg. În urmă cu două zile el a avut un editorial care vede în operațiunea de retragere a ultimelor forțe americane din Afganistan tragedia of all times a țării sale. Nimic mai rușinos, spune el, în esență, ca armata americană să se retragă în debandadă, să abandoneze în teritoriul controlat de talibani un (mai mult prezumat) număr de concetățeni – și nimeni să nu răspundă pentru așa ceva. „Este înspăimântător din toate punctele de vedere. Este definiția lipsei de onoare” – l-am citat exact. Înspăimântător, spuneți, d-le Carlson? Atunci tâlhăria de la ultimele prezidențiale ce a mai fost?; tâlhărie peste care până și dvs și televiziunea dvs ați trecut totuși, la vremea ei, cu multă ușurință, și de care astăzi aproape că ați uitat. După ce America, prima democrație a lumii, a fost umilită demonstrativ la ultimele prezidențiale, despre ce onoare și despre ce răspundere și a cui mai vorbiți dvs astăzi, d-le Carlson? Prin urmare, dacă lumea mai caută vreo speranță peste Ocean, ea nu poate fi decât tot Trump și republicanii – și promisiunea repetată insistent de fostul președinte în perioada imediat ulterioară alungării sale prin uriașa fraudă electorală de anul trecut: „Călătoria noastră e abia la început. Vom câștiga, iar America va fi mai mai puternică decât oricând”.

Continue reading activenews.ro

___________________________

Citiți și VIDEO Filmarea zilei: Ce s-a descoperit în sângele celor care au murit după vaccinarea cu Pfizer

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.