Pompiliu Diplan îi cheamă pe români sâmbătă la Marșul Normalității în Piața Victoriei la ora 13:00 și la Starea de Libertate în Piața Universității la ora 16:30

de Vlad Pârău

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

ascultă articolul

Pompiliu Diplan îi îndeamnă pe români să participe sâmbătă la Marșul Normalității organizat de Noua Dreaptă în Piața Victoriei la ora 13:00 și la protestul anti-dictatură politico-medicală și pro-valori tradiționale organizat de Starea de Libertate în Piața Universității în aceeași zi, la ora 16:30. Totodată, el a redistribuit o scrisoare deschisă, adresată de Alianța Părinților către Ministerele Sănătății și Educației și către CNCAV, în care aceasta protestează împotriva îndoctrinării elevilor și părinților pe teme de coronavirus prezentate dintr-o perspectivă manipulatorie, menită să convingă la vaccinare cu serurile experimentale Covid.

„Va rog sa veniți mâine la Marșul Normalității (13:00, PV) și la protestul nostru (16:30, PU)Nr 82/2021

Către Ministerul Sănătății În atenția Doamnei Ministru Ioana Mihăilă ioana.mihaila@ms.ro relatii.publice@ms.ro

Către Ministerul Educației În atenția d-lui Ministru Sorin Cîmpeanu drpps@edu.gov.ro cabinet.sspreuniversitar@edu.gov.ro cabinet.ssgp@edu.gov.ro paraschiv2005@yahoo.com sorinionro@yahoo.com sorin.cimpeanu@edu.gov.rosorin.cimpeanu@usamv.ro mscimpeanu@yahoo.fr

Către CNCAV În atenția dl dr Valeriu Gheorghiță contact@vaccinare-covid.gov.ro

Stimată Doamna Ministru,

Stimate Domnule Ministru,

Domnule Doctor,

Având în vedere intenția anunțată de cele două ministere de a înființa centre de vaccinare în școli, Alianța Părinților vă comunică următoarele:

Asigurarea că pacientul înțelege cu exactitate riscurile cunoscute, precum și faptul că există și riscuri necunoscute, reprezintă o etapă importantă în obținerea consimțământului informat. In vederea respectării dreptului pacientului la informare corectă și completă înainte de efectuarea unui act medical, solicităm ca în declarația de consimțământ informat pe care părintele o va semna înainte ca fiului/fiicei sale să-i fie administrat vaccinul, să fie incluse explicit următoarele informații:

1- Vaccinurile anti-covid sunt seruri experimentale aflate în studiu clinic de fază III, care se va încheia la 31 decembrie 2023

.2- Prin semnătură vă înrolați ca voluntar în acest studiu clinic și vă asumați riscul eventualelor reacții adverse.

3- O persoană vaccinată se poate infecta și poate transmite virusul în colectivitate, având (în cazul infectării) aceeași încărcătură virală ca și o persoană nevaccinată.

4- O persoană vaccinată poate face o formă severă de boală și poate deceda de covid.

5- Copiii prezintă un risc statistic zero pentru COVID-19.

6- La tinerii vaccinați s-au înregistrat cazuri de miocardită, infarct, tromboze și decese, motiv pentru care Pfizer a inclus miocardita în prospect ca efect secundar posibil, iar Astra Zeneca a inclus decesul în prospect ca efect secundar posibil.
Solicităm, de asemenea, ca părinții tinerilor pacienți să fie instruiți în vederea raportării reacțiilor adverse survenite după cele 15 minute în care pacientul rămâne sub observație, cu precizarea expresă a modalității în care acest lucru trebuie făcut și cu informarea expresă cu privire la faptul că, fiind vorba despre un studiu clinic în desfășurare, raportarea reacțiilor adverse până la finalizarea acestui studiu, în dec 2023, este un obiectiv de maximă importanță.
Medicul prezent se va asigura (conform prevederilor legale) că părintele a citit și a înțeles informațiile.

Faptul că solicitările noastre sunt pe deplin justificate, deoarece afirmațiile de mai sus corespund realității, este demonstrat de următoarele:

1-Mențiunea cu privire la caracterul experimental al vaccinurilor anti-covid se găsește în prospecte; toate vaccinurile anti-Covid19 se află în faza de studiu clinic, nu au fost aprobate de FDA, au primit doar autorizare condiționată de punere pe piață (care este provizorie) și se află într-un proces de monitorizare suplimentară, lucru semnalat în prospecte prin pictograma triunghi negru cu vârful în jos.In prospectul vaccinului de la Pfizer se menționează explicit că pentru a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului, DAPP trebuie să depună raportul final al studiului clinic în decembrie 2023.

2- Intr-un răspuns recent al Ministerului Sănătății la o solicitare de informații de interes public formulată de postul de televiziune Antena3, se afirmă, de asemenea, explicit:„Perioada de timp în care suntem protejați după vaccinare poate fi stabilită doar prin observarea îndelungată a voluntarilor cărora le-a fost administrat vaccinul în cadrul studiilor clinice”.Deci, persoanele vaccinate sunt voluntari care se înrolează într-un studiu clinic, asumându-și toate riscurile, aspect despre care trebuie să fie informate.

3- In prospecte este menționat explicit faptul că “nu se cunoaște impactul vaccinării asupra răspândirii virusului SARS- COV 2 în comunitate”, iar pe site-ul European Medicines Agency este precizat faptul că „nu se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în colectivitate”.

Datele experienței (v situația celor mai vaccinate țări care se confruntă în prezent cu cel mai mare număr de infectări) confirmă faptul că persoanele vaccinate se pot infecta și pot transmite infecția.

La 28 iulie 2021, directorul CDC, Rochelle Walensky, a declarat că studiile recente arată că persoanele vaccinate care se îmbolnăvesc de covid au aceeași încărcătură virală cu cele nevaccinate și pot transmite infecția în comunitate.Dl. dr Adrian Marinescu (medic infectionist- Spitalul Matei Balș) a confirmat public faptul că persoanele vaccinate se pot infecta și pot transmite infecția.

4- Informațiile publice furnizate de INSP arată că în România până la 5 iulie 2021 au decedat 492 de persoane testate pozitiv după prima doză de vaccin și 109 persoane au decedat fiind testate pozitiv după a doua doză.

5- Pe site-ul CDC este prezentă informația conform căreia la vârste mai mici de 20 de ani, rata de supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%.6- Raportările privind vătămările provocate în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au crescut cu mai mult de trei ori în decurs de o săptămână, potrivit datelor VAERS, după începerea vaccinării. Connecticut a raportat în primele zile de la începerea vaccinării 18 cazuri de miocardită în rândul adolescenților care au primit un vaccin COVID.Până la 31 iulie 2021, Eudra-Vigilance a înregistrat un total de 20.525 decese după vaccin și 1.960.607 efecte adverse raportate, iar producătorul Astra Zeneca a inclus în prospect decesul ca posibil efect secundar.

Vă rugăm să observați faptul că pentru toate informațiile am citat numai surse oficiale: prospectele vaccinurilor, Ministreul Sănătății, FDA,VAERS, EMA, CDC, Eudra-Vigilance, INSP, site-uri guvernamentale.

Cu privire la intenția de introducere în programa școlară a lecțiilor despre coronavirus și vaccin vă comunicăm că, în calitate de părinți, considerăm complet inadecvată încărcarea programului copiilor cu încă o disciplină. Toate informațiile necesare li s-ar putea da elevilor într-o oră de dirigenție sau într-o oră de anatomie/biologie.Cu privire la intenția organizării unor ședințe online cu părinții „pentru a convinge cât mai multe persoane, din toate categoriile de vârstă, cu privire la beneficiile vaccinării anti-covid”, considerăm că acestea s-ar justifica numai în cazul în care informarea s-ar face cu respectarea tuturor datelor științifice recunoscute oficial pe care le-am menționat mai sus.

Deci, atât lecțiile despre coronavirus și vaccin predate elevilor, cât și ședințele online cu părinții, precum și declarația de consimțământ informat trebuie să conțină informațiile enumerate la punctele 1-6, informații a căror veridicitate este confirmată oficial.

Ascunderea acestor informații, al căror caracter oficial nu poate fi contestat, are drept consecință vicierea consimțământului părintelui prin mijloace dolosive, cu posibile consecințe grave asupra sănătății și cu toate consecințele juridice pe care acest lucru le poate determina.Solicităm transmiterea numărului de înregistrare și răspuns în termenul legal pe adresa: apel@aliantaparintilor.ro

Comitetul Director al Alianței Părinților Președinte: Cristian FilipProf Popa Olimpia- Dir Departament Educație-SănătateAv Marina Ioana Alexandru- Dir Departament Juridic12.08. 2021”, a scris Pompiliu Diplan, vineri, pe Facebook.

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/Pompiliu-Diplan-ii-cheama-pe-romani-sambata-la-Marsul-Normalitatii-in-Piata-Victoriei-la-ora-13-00-si-la-Starea-de-Libertate-in-Piata-Universitatii-la-ora-16-30-168614

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.