Nici a III-a doză NU protejează! Eșecul dramatic al Experimentului „Israel – COVID”

de Ștefan Constantinescu 

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

_____________________________

ascultă articolul

Israelul a fost dat exemplu pentru eficiența vaccinării și cât de importantă este aceasta pentru ca oamenii să-și redobândească „libertatea”. 

Citiți și: Un nou studiu israelian confirmă cazurile de inflamație a ochilor ca reacție la vaccinarea cu serul Pfizer. Durere, roșeață sau deteriorarea vederii pot fi simptomele vaccinării cu Pfizer

Judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara, lapidată pe Facebook pentru că a îndrăznit să critice homosexualii care au pus mâna pe planetă și România, le dă replica: „Mizeria iese la iveală”

După o campanie galopantă de vaccinare, prin care a devenit țara cea mai vaccinată de pe glob, în Israel a urmat o scurtă perioadă de scădere a infectărilor și de ridicare a restricțiilor. Însă, asemenea altor țări vaccinate masiv, numărul cazurilor a reînceput să crească după scurt timp. Acum, în prea-înțepatul Israel, care între timp a adoptat și Pașaportul de Vaccinare, se vorbește iar despre „lockdown” și închiderea sinagogilor.

Paisprezece israelieni au fost diagnosticați cu COVID-19 la o săptămână după ce fuseseră injectați cu a treia doză de vaccin, a anunțat duminică Ministerul Sănătății din această țară, citat de Canalul 12.

Potrivit aceleiași surse, doi dintre cei paisprezece se află în stare gravă, fiind necesară internarea lor în spital.

Unsprezece din cei paisprezece au peste 60 de ani, iar ceilalți trei, cu vârste sub 60 de ani, aveau imunitatea foarte scăzută.

Deși este țara cu cea mai mare rată de vaccinare din lume și este dat exemplu de adepții vaccinării în masă, Israelul se confruntă cu o creștere dramatică a numărului de infectări.

Într-o ședință de guvern de duminică, membrii cabinetului au respins totuși ideea unui nou „lockdown”, potrivit informațiilor „scurse” în presă.

Ministra Educației, Yifat Shasha-Biton, care nu cu mult timp a făcut vâlvă numind intenția de vaccinare a elevilor o „crimă”, a declarat în timpul ședinței de guvern că opțiunea unui „lockdown” trebuie „exclusă din agendă”.
Ea a afirmat că astfel de discuții provoacă instabilitate economică și că „oamenii sunt îngrijorați… cu privire la câștigarea traiului zilnic”.

„Am văzut graficele – contează prea puțin dacă țările au impus un lockdown sau nu, graficele de morbiditate sunt asemănătoare”, a mai spus Shasha-Biton.

Ministrul Informațiilor, Elazar Stern, a fost de aceeași părere:

„Trebuie să eliminăm cuvântul lockdown din vocabularul nostru. Îi facem pe oameni să trăiască sub amenințare.”

Ministrul de Finanțe Hamad Amar a observat că Australia se află în prezent în al optulea lockdown și cu toate acestea numărul de infectări este într-o continuă creștere, conchizând: „lockdown-ul nu este o soluție”.

Alți miniștri, dimpotrivă, au invocat situația foarte gravă din Israel pledând pentru un nou lockdown.

„Nici eu nu cred că trebuie să intimidăm publicul, însă adevărul este că situația este înfricoșătoare”, a spus ministrul Securității Publice, Omer Barlev. „Cel mai rău lucru este să nu vorbim despre lockdown pentru ca apoi, după patru săptămâni, să ajungem la un lockdown.”

În aceeași ședință de guvern de duminică, ministrul Egalității Sociale, Meirav Cohen, s-a alăturat grupului de colegi de cabinet care protestează împotriva excluderii sinagogilor de la noile restricții impuse prin Pașaportul de Vaccinare.
Începând de duminică, adunările de orice dimensiuni, în interior sau în exterior, sunt permise doar persoanelor vaccinate, care fac dovada vindecării sau prezintă un test negativ.

Deși măsura inițială includea și sinagogile și alte locașuri de cult, acestea au fost în cele din urmă scoase de pe listă, fiind permise adunările cu până la 50 de persoane.

„Este dureros să afli despre decizia guvernului de a exclude sinagogile de la prevederile Pașaportului Verde. Ca și cum nu am învățat nimic din valurile anterioare”, a spus Cohen. „Nu există nici o justificare pentru această excepție. Ea a dus și în trecut la moartea a zeci, dacă nu sute de oameni care au vizitat sinagogile, iar acest lucru afectează grav și solidaritatea socială.”

În acest moment, premierul Naftali Bennett a intervenit, afirmând că problema sinagogilor va fi discutată într-un „cadru mai restrâns”, cel al miniștrilor care se ocupă de gestionarea epidemiei.

Pe de altă parte, Ministerul Sănătății a dat publicității duminică dimineață noile cifre care arată o creștere continuă a numărului de infectări: sâmbătă, numărul pacienților cu COVID internați în spital a fost de 21, ajungând la un total de 348.

Tot sâmbătă, numărul persoanelor depistate pozitiv la testul COVID a fost de 2.886, cu o rată de pozitivare de 3,83%.

Bilanțul deceselor în Israel a ajuns la 6.535, dintre care 16 în weekend, în ciuda vaccinării în masă din această țară.
Ministerul Sănătății a anunțat că, din populația de 9,3 milioane a Israelului, peste 5,8 milioane au fost inoculați cu cel puțin o doză de vaccin, aproape 5,4 milioane cu două doze și peste 420.000 cu trei doze.

Doar cu puțin peste un milion dintre israelienii eligibili pentru vaccin nu au primit până acum nici o doză, ceea ce dovedește inutilitatea vaccinurilor experimentale în combaterea COVID-19.

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/Nici-a-III-a-doza-NU-protejeaza-Esecul-dramatic-al-Experimentului-%E2%80%9EIsrael-COVID-168508

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.