Eveniment Istoric: Cel mai mare ziar din Europa își cere IERTARE pentru că și-a SPERIAT cititorii cu COVID-ul

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

________________________

ascultă articolul

Redactorul-șef al Bild și-a prezentat scuze pentru groaza pe care a răspândit-o prin relatările despre COVID, în special copiilor, cărora li s-a spus că „își vor omorî bunica”.

Citiți și: Profeții COVID-ului. Cine sunt oamenii care AU ȘTIUT că va apărea o Pandemie devastatoare

VIDEO Senatorul american Ron Johnson: Datele din Israel arată că 84% dintre noile cazuri de infectări Covid provin de la persoane vaccinate anti-Covid. Fauci a finanțat experimente la Wuhan și ar trebui urmărit penal, adaugă senatorul Rand Paul

Legea Șoșoacă versus Legea Vexler

Ministrul de Externe al Israelului, declarație istorică: ”Cei care nu sunt de acord cu noi NU sunt antisemiți!”.

Într-un discurs înregistrat, Julian Reichelt și-a cerut iertare pentru modul „ca o otravă” în care ziarul său și-a informat despre cititorii în legătură cu epidemia și care „v-a făcut să vă simțiți că sunteți un pericol mortal pentru societate”. 
Șeful redacției ziarului german și-a îndreptat regretele în special către cei mai mici dintre cititori, terorizați de relatările alarmiste care au făcut să crească exponențial depresiile și sinuciderile în rândurile copiilor.

„Milioanelor de copii din această țară, de care societatea noastră este responsabilă, vreau să le exprim aici ceea ce nici guvernul nostru, nici cancelara nu îndrăznesc să vă spună. Vă cerem să ne iertați.”

Și redactorul-șef a continuat:

„Iertați-ne pentru această politică a noastră care, de un an și jumătate, v-a făcut victimele violenței, abandonului, izolării și singurătății.”

„I-am făcut pe copiii noștri să creadă că își vor omorî bunica dacă vor se vor comporta drept ceea ce sunt: niște copii. Sau dacă se întâlnesc cu prietenii. Nimic din toate astea nu a fost dovedit științific”, a continuat Reichelt.

„Când un Stat fură drepturile unui copil, el trebuie să dovedească faptul că, acționând astfel, îl protejează de un pericol concret și iminent. Această dovadă nu a fost prezentată niciodată. A fost înlocuită cu o propagandă în care copilul era prezentat ca un vector al pandemiei.”

Julian Reichelt a subliniat faptul cum vocile moderate, care au încercat să ofere o perspectivă mai calmă asupra pandemiei, „nu au fost niciodată invitate la masa experților” și i-a îndemnat pe cititori „să nu creadă această minciună”, atunci când se confruntă cu veștile alarmiste ale guvernului.

Ziaristul a adresat un apel către autorități să deschidă școlile și sălile de sport în locul secțiilor de votare, avertizând că cei care au impus aceste măsuri de izolare brutale „vor avea pe conștiință și vor lăsa în cărțile de istorie o mulțime de suflete nevinovate”.

Faptul că Bild are un tiraj zilnic de 1,2 milioane de exemplare și este cel mai bine vândut ziar din Europa adaugă și mai multă greutate evenimentului fără precendent reprezentat de declarația redactorului său șef.

Continue reading activenews.ro

Advertisement

One thought on “Eveniment Istoric: Cel mai mare ziar din Europa își cere IERTARE pentru că și-a SPERIAT cititorii cu COVID-ul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.