Aproximativ 100 de membri vaccinați ai echipajului HMS Queen Elizabeth au fost testați pozitiv la coronavirus

de Cătălin Vușcan 

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Aproximativ 100 de membri vaccinați, aflați la bordul portavionului HMS Queen Elizabeth al Marinei Regale au fost diagnosticați cu COVID-19, dar focarul este gestionat, potrivit unui raport publicat miercuri, relatează Fox News.

Citiți și: FILMĂRILE ZILEI GRECII SE RIDICĂ. Mii de greci au ieșit pe străzile Atenei pentru a protesta față de vaccinarea obligatorie și pașapoartele de vaccinare. FILMĂRILE ZILEI

VIDEO „LIBERTÉ! LIBERTÉ! LIBERTÉ!” Zeci de mii de francezi au ieșit în stradă în peste 50 de orașe din întreaga Franță împotriva pașaportului de vaccinare și a regimului dictatorial, chiar de ziua lor națională. VIDEO

Revoluția mizeriei împotriva valorii în omenirea muribundă

Canada: Bodyguarzii lui Trudeau au bruscat o reporteriță care l-a întrebat de ce nu califică arderile de biserici drept „infracțiuni motivate de ură”, în contextul degenerării protestelor antirasiste în manifestări anticatolice. VIDEO

BBC a relatat că există mai multe infecții pe navele de război din grupul de portavioane, care este format din aproximativ 3.700 de persoane. 

Nava amiral a Marinei Regale a intrat în Oceanul Indian și se va îndrepta în cele din urmă spre Japonia. O purtătoare de cuvânt a declarat pentru BBC că aceste cazuri au fost descoperite în timpul testelor de rutină și că “nu există efecte asupra desfășurării”.

Portavionul de 65.000 de tone – despre care se spune că poate găzdui 36 de avioane F-35 – a sprijinit operațiunile militare împotriva grupării Statului Islamic din Irak și este văzut ca o proiecție clară de forță. 

Comodorul Steve Moorhouse a declarat pentru AP că portavionul oferă Marii Britanii flexibilitate în ceea ce privește modul de desfășurare a operațiunilor militare în străinătate și “îi ține pe cei care doresc să ne facă rău… pe degetele de la picioare”.

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/Aproximativ-100-de-membri-vaccinati-ai-echipajului-HMS-Queen-Elizabeth-au-fost-testati-pozitiv-la-coronavirus-168018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.