Inventatorul vaccinului cu ARNm dezvăluie pericolele vaccinului anticovid la copii

de  CĂTĂLIN VUȘCAN  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Vaccinarea anticovid a copiilor a devenit un punct controversat pentru mulți părinți îngrijorați de cazurile raportate de inflamații cardiace care au legătură cu vaccinurile Pfizer și Moderna, conform Becker News.

“Cazuri rare de inflamații ale inimii ar putea fi legate de vaccinurile Pfizer și Moderna, potrivit unor noi cercetări.

Cititi si Varianta indiană + Euro2020 + concedii= 5 ANI DE LOCKDOWN. Planul sumbru al Ministerului Sănătății din Marea Britanie de a impune restricții pentru următoarele 5 ierni. Omenirea s-ar putea să nu mai cunoască ce înseamnă ”LIBERTATE”

“Două noi studii americane publicate astăzi au analizat un total de 27 de persoane care au dezvoltat miocardită la câteva zile după ce au primit vaccinurile Pfizer și Moderna”, a continuat reportajul.

Raportul a determinat inventatorul vaccinului cu ARN , să se pronunțe cu privire la aceste constatări.

“Suspectez că pericardita și miocardita vor fi urmărite până la microcoagulopatie în vasele cardiace datorită efectelor proteinei spike”, a remarcat pe Twitter Dr. Robert Malone.

Săptămâna trecută, Centrul pentru Controlul Bolilor(CDC) a publicat o declarație privind “legătura probabilă” dintre vaccinarea anti-COVID-19 și inflamarea inimii în cazuri rare. În peste 300 de cazuri de miocardită sau pericardită raportate, cel puțin o vaccinare anti- COVID-19 de la Pfizer/BioNTech și Moderna a precedat afecțiunea cardiacă.
Grupul de lucru COVID-19 Vaccine Safety Technical (VaST) a observat reacția adversă la bărbații vaccinați cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani. Dezvoltarea afecțiunii cardiace a fost observată la adolescenți și adulți tineri și a fost considerabil mai mare după a doua doză la bărbați.

Anterior, CDC a aprobat utilizarea vaccinurilor experimentale Pfizer-BioNTech împotriva coronavirusului la copii cu vârste de până la 12 ani. Această îndrumare nu a fost anulată, în ciuda constatărilor îngrijorătoare.

Între timp, peste 300 de cazuri de miocardită sau pericardită au apărut în urma administrării unui vaccin anti-COVID la o persoană tânără.

Reprezentantul Thomas Massie, un om de știință care a absolvit MIT, a ilustrat că riscurile nu sunt lipsite de importanță.

”Copiii și tinerii sunt cei mai puțin susceptibili de a suferi de COVID-19 și cei mai predispuși să dezvolte miocardită ca urmare a vaccinului. Nimeni nu ar trebui să fie obligat să facă acest vaccin”.

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/Inventatorul-vaccinului-cu-ARNm-dezvaluie-pericolele-vaccinului-anticovid-la-copii-167734

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.