Covidul și-a făcut datoria. Cel mai mare ziar pro-democrație din Hong Kong a dispărut. Marius Mioc: Ai făcut treabă bună, Xi Jinping!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

De mai bine de un an am arătat că isteria covid a fost inițiată de Partidul Comunist Chinez cu un scop complet nemedical, anume potolirea populației chineze care dădea semne de nesupunere față de partid, mai ales în Wuhan și Hong Kong:
– Protestele de stradă din 2019 din Hong Kong și Wuhan – motivul isteriei covid începută în China care a molipsit planeta
– Obîrșia isteriei covid – protestele din Wuhan, 2019 (video)

Ideea respectivă am susținut-o și în cartea mea „Covid, minciuna veacului” (linc), cît și în discuții și articole în limba engleză:
– How and why the c0vid scam started and developed (video)
– Articol al meu pe „Libertarian Europe”: Did Covid-19 pandemic start as a smokescreen for the CCP?

Evoluția evenimentelor îmi confirmă spusele. Wuhanul a fost potolit încă din vara lui 2020, iar lucrurile au progresat în direcția dorită de guvernul chinez și în teoreticul autonom Hong Kong. Încă din ianuarie anul acesta am avut 53 de arestări politice în Hong Kong. C0vidul și-a făcut datoria (linc). Concluzionam atunci: „Covidul și-a făcut datoria. Controlul Chinei asupra Hong Kongului e realizat. Ai făcut treabă bună, Xi Jinping!”.

Ieri 23 iunie 2021 hotnews anunță: Cel mai mare ziar pro-democrație din Hong Kong, forțat de autorități să se închidă (linc).

Continue reading https://www.activenews.ro/opinii/Covidul-si-a-facut-datoria.-Cel-mai-mare-ziar-pro-democratie-din-Hong-Kong-a-disparut.-Marius-Mioc-Ai-facut-treaba-buna-Xi-Jinping-167614

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.