AVERTIZARE: Vaccinurile COVID pot cauza o „avalanșă” de boli neurologice – STUDIU DETALIAT oferit de ActiveNews din analizele doctorului Joseph Mercola

de  IRINA BAZON

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Acest articol face parte dintr-o serie de interviuri săptămânale realizate de Dr. Mercola cu diferiți experți despre o varietate de probleme de sănătate. În acest interviu, o avem din nou pe Stephanie Seneff, Ph.D., cercetător științific principal la MIT pentru peste cinci decenii, care ne vorbește despre vaccinurile pentru COVID-19.

 Rezumat

– Dezvoltarea unui vaccin nou tipic durează 12 ani și, dintre toate vaccinurile fără precedent aflate în dezvoltare, se preconizează că doar 2% vor trece cu bine toate fazele clinice de testare 2 și 3.

– Vaccinul pentru COVID-19 a fost dezvoltat prin Operațiunea „Warp Speed” („viteza luminii”) în mai puțin de un an, ceea ce înseamnă că este practic imposibilă evaluarea siguranței și eficacității, având în vedere că vaccinul nu a fost testat în mod adecvat.

– La cinci luni de la lansarea campaniei de vaccinare, statisticile ne spun o poveste înfricoșătoare. Cercetările arată că rata deceselor este de 15 ori mai mare în primele 14 zile după prima doză de vaccin COVID la persoanele de peste 60 de ani, comparativ cu cei care nu sunt vaccinați.

– Un alt studiu arată că, după ce vaccinurile pentru COVID-19 au început să fie distribuite, rata generală a deceselor a crescut, cu excepția câtorva zone. Se pare că țările în care vaccinurile pentru COVID-19 nu au crescut rata mortalității sunt țări în care nu se utilizează glifosatul.
– În următorii 10-15 ani, este posibil să asistăm la o creștere accentuată a numărului de boli prionice, boli autoimune și neurodegenerative la persoane mai tinere, precum și la tulburări ale sângelui, cum sunt cheagurile de sânge, hemoragia, accidentul vascular cerebral și insuficiența cardiacă.

„Faptul că au dezvoltat atât de repede această tehnologie incredibil de nouă și au sărit atât de mulți pași în procesul evaluării [siguranței], este un lucru nebunesc și nesăbuit pe care l-au făcut”, spune Seneff. „Instinctul meu mi-a spus că este un lucru rău și am dorit să aflu [adevărul].

Astfel că am început să „sap” efectiv în literatura de cercetare a celor care au dezvoltat aceste vaccinuri și apoi în literatura de cercetare mai extinsă pe aceste subiecte. Și nu văd cum ar putea aceste vaccinuri să aibă vreun efect bun. Când cântărim beneficiile și riscurile, nu văd cum ar putea fi benefice aceste vaccinuri, din ceea ce am cercetat.”

Continue reading https://www.activenews.ro/stiri/AVERTIZARE-Vaccinurile-COVID-pot-cauza-o-%E2%80%9Eavalansa-de-boli-neurologice-%E2%80%93-STUDIU-DETALIAT-oferit-de-ActiveNews-din-analizele-doctorului-Joseph-Mercola-167617

Advertisement

One thought on “AVERTIZARE: Vaccinurile COVID pot cauza o „avalanșă” de boli neurologice – STUDIU DETALIAT oferit de ActiveNews din analizele doctorului Joseph Mercola

  1. Pingback: AVERTIZARE: Vaccinurile COVID pot cauza o „avalanșă” de boli neurologice – STUDIU DETALIAT oferit de ActiveNews din analizele doctorului Joseph Mercola – Spiritualitate simpla pentru fiecare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.