Avertisment din Germania: NU SE RECOMANDĂ VACCINAREA COPIILOR cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani.

Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri susține vaccinarea doar pentru cazurile cu risc crescut de a dezvolta o formă gravă de coronavirus

by Cătălin Vușcan

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

STIKO, Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri din Germania, a recomandat, joi, ca vaccinul anticovid să fie administrat doar copiilor cu afecțiuni preexistente, mai precis, doar acelor tineri care au un risc crescut de a dezvolta o formă gravă de coronavirus, transmite agenția Reuters preluată de Știri pe Surse

Conducerea a informat că persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani fără condiții preexistente nu ar trebui să se vaccineze.

Ruediger von Kriess, profesor de pediatrie și membru STIKO, a declarat că ar fi de preferat ca vaccinul să fie utilizat la copii numai dacă aceștia au factori de risc, având în vedere lipsa datelor privind efectele pe termen lung.

Citiți și: CONJURAȚIA IMBECILILOR DECLARAȚIE SCANDALOASĂ: În pofidă oricărei logici Mihailă vrea să-i oblige pe copiii nevaccinați să poarte mască, ca să-i împingă pe părinți să-i vaccineze. Stimularea vaccinării prin segregare, discriminare și ignoranță crasă. PROSTIE SAU TICĂLOȘIE?

Crește numărul de cazuri de miocardită în rândul adolescenților din SUA după rapelul cu Pfizer și Moderna. Majoritatea tinerilor au simțit dureri puternice în piept

În Germania, vaccinarea copiilor va începe mâine, 12 iunie, la o lună după ce autoritatea de reglementare europeană din domeniul sănătății a autorizat vaccinul. 

Comitetul consultativ pentru vaccinuri din Germania, cunoscut sub numele de STIKO, a recomandat joi ca numai copiii și adolescenții cu afecțiuni preexistente să primească vaccinul împotriva coronavirusului produs de Pfizer și partenerul BioNTech, informează Reuters.

STIKO a transmis că recomandă vaccinarea numai pentru acei tineri cu o boală care le crește riscul de a dezvolta o formă gravă de coronavirus.

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Avertisment-din-Germania-NU-SE-RECOMANDA-VACCINAREA-COPIILOR-cu-varsta-cuprinsa-intre-12-si-17-ani.-Comitetul-Consultativ-pentru-Vaccinuri-sustine-vaccinarea-doar-pentru-cazurile-cu-risc-crescut-de-a-dezvolta-o-forma-grava-de-coronavirus-167370

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.