Criminalii din România îi depășesc pe cei de la OMS. Gheorghiță vrea vaccinarea copiilor de la 6 luni în sus.

Expert OMS: Vaccinarea copiilor nu trebuie să fie o prioritate. Marinescu: Vaccinarea celor mici „ușurează mersul la distracție”

de  ALESANDRU ANGHEL 

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

  • OMS: Vaccinarea copiilor nu trebuie să fie o prioritate, ei nu fac forme severe de boală, transmite AlephNews.

Dr. Kate O’Brien, considerat expert de vârf al Organizației Mondiale a Sănătății, spune că imunizarea copiilor împotriva COVID-19 nu este o prioritate ridicată pentru OMS.

Citiți și: INCREDIBIL! „O instituție a statului” a vrut să-l cenzureze pe PS Ignatie, Episcopul Hușilor, într-o carte despre cel care l-a creștinat în închisoare pe Nicolae Steinhardt, Părintele-Martir Mina Dobzeu. Actul inadmisibil încalcă Constituția României

Dr. Kate O’Brien spune că minorii nu ar trebui să fie o prioritate de imunizare prin vacinare, chiar dacă un număr tot mai mare de țări autorizează acest lucru.

„Cei mici se pot întoarce în siguranță la școală dacă ceea ce facem este să imunizăm pe cei care sunt în jurul lor și care sunt expuși riscului”, a spus Dr. Kate O’Brien.

„Copiii noștri nu ar trebui să fie cobai!”. susține și Profesorul de imunologie Byram Bridle, de la Universitatea din Guelph, Canada, care mai avertizează că nu există suficiente date despre vaccinul Covid pentru a putea fi administrat la copii.

Însă medicul Adrian Marinescu, una dintre vedetele vacciniste care vor răspunde pentru decesele provocate de vaccine, susține că cei mici, chiar daca nu dezvolta forme severe, pot transmite virusul și bunicilor care se află în clasa de risc și pot dezvolta forme severe de boală după infectare.

„El are rolul de a preveni in situatia in care boala este o problema de sanatate publică. Statutul de persoană vaccinată si pentru cei mici inseamna o usurinta mult mai mare de a calatori in afara tarii, de a merge la distractie”, a declarat Adrian Marinescu, citat de AlephNews.

Afirmațiile lui Marinescu sunt o minciună continuă care nu se bazează pe nici un studiu științific. Dimpotrivă:

STUDIU: Un copil de 9 ani infectat cu noul coronavirus NU a transmis boala la nici una dintre cele peste 170 de persoane cu care a intrat în contact. DOVADA INUTILITĂȚII VACCINĂRII COPIILOR

Un alt STUDIU efectuat de medicii italieni pe 100 de copii care erau considerați infectați cu virusul Covid a arătat că nici unul nu a murit. În Canada procentul s-a situat la 0.013, în SUA la 0.2 iar în Marea Britanie la 0.15%. Și în aceste rezultate intră toți cei de la 18 sau 20 de ani în jos, respectiv și tinerii și copii. Cercetătorii canadieni au afirmat că și în rarele cazuri de deces sunt foarte puține dovezi că virusul a fost cauza. Detalii, AICI.

Într-o conferință de presă de săptămâna trecută, președintele Comitetului național pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, după ce s-a lăudat cu faptul că România este prima țară din Europa care a început vaccinarea copiilor, el a afirmat că în curând ar putea fi vaccinați Covid cu seruri experimentale copiii de toate vârstele, probabil începând cu 6 luni, vârsta pentru care Pfizer face deja experimente. Gheorghiță și-a ascuns intenția dementă sub formularea „savantă” de „populație pediatrică” folosită pentru toate categoriile de vârstă ale copiilor.

„După cum știți, pe data de 2 iunie, am demarat etapa de vaccinare și pentru grupa de vârstă 12 – 15 ani cu vaccinul de la BioNTech – Pfizer, primul vaccin care este autorizat la nivel mondial, inclusiv în Europa, pentru a fi folosit la această grupă de vârstă. La nivelul UE, România este prima țară care a demarat campania de vaccinare și pentru grupa de vârstă 12 – 15 ani. În etapa a treia a strategiei de vaccinareeste prevăzută inclusiv populația pediatrică, în funcție de autorizarea care este obținută pentru fiecare tip de vaccin și grupă de vârstă. În celelalte țări UE, în perioada următoare, va demara activitatea de vaccinare și pentru această grupă de vârstă, însă fiecare țară are strategia proprie.”, a declarat Gheorghiță.

Dacă faceți vaccinul Covid copiilor, comiteți o crima!, alertează savantul virusolog Sucharit Bhakdi într-o filmare virală. Ca atare cei care susțin vaccinarea copiilor sunt cu atât mai vinovați.

Citiți și Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii. Twitter a interzis postarea lui Luigi Warren, Japonia, transfuziile de sânge

VIDEO-AVERTISMENT: 

Sursa https://www.activenews.ro/stiri/Criminalii-din-Romania-ii-depasesc-pe-cei-de-la-OMS.-Gheorghita-vrea-vaccinarea-copiilor-de-la-6-luni-in-sus.-Expert-OMS-Vaccinarea-copiilor-nu-trebuie-sa-fie-o-prioritate.-Marinescu-Vaccinarea-celor-mici-%E2%80%9Eusureaza-mersul-la-distractie-167269

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.