CABALA securistică din zona bisericească… idioții utili cu lesă electronică cer arestarea lui Iulian Capsali (ca și a lui Pompiliu Diplan)!

După devoalarea ȘTIRII FALSE cu Părintele Ciprian Grădinaru și vaccinarea, publicată de Agerpres și Basilica, ies la iveală alte lucruri trăsnite

Iulian Capsali: DE ZIUA MONDIALĂ A LIBERTĂȚII PRESEI,

jurnalistul TVR Corneliu Matache mă acuză că aș fi un pericol pentru țară, deci implicit cere să fiu condamnat penal.

Cauza? Am susținut adevărul în cazul Pr. Ciprian Grădinaru; am pus la îndoială, inițial, veridicitatea interviului. Când am avut confirmări din mai multe surse, a doua zi, am declarat că este o manipulare fără precedent ca să pui în gura unui mare duhovnic vorbe despre “responsabilitatea vaccinării”, când Părintele declarase cu totul altceva despre vaccinarea anti-covid.

Este halucinant, nu-i așa, ca Basilica să preia asemenea baliverne, fără să-l fi întrebat pe Pr. Arhim. Ciprian dacă declarația este reală ori ba. Ceea ce demonstrează, din punctul meu de vedere, că asistăm la o cabală securist-globalistă, care are infiltrați inclusiv în zona publicațiilor bisericești.

Declaratiile publice ale Pr. Ciprian Grădinaru sunt fără echivoc: suntem în fața celei mai oribile manipulări făcute vreodată în ultimii 30 de ani. Am văzut de mai multe ori fraze scoase din context, dar de fraze inventate atribuite unei fete bisericești înalte (care să apară – incredibil! – chiar în oficiosul Patriarhiei BOR), niciodată!

Dl. Matache mă acuză, nici mai mult nici mai puțin, decât de “zădărnicirea combaterii bolilor, infracțiune din Codul Penal ce prevede închisoare de la 3 luni la 2 ani…

Acum, întreb și eu ca omul prost, dl. Matache ce este, un imbecil util (apud Lenin), pentru care războiul mondial împotriva covid trebuie dus în orice condiții, inclusiv prin manipularea abjectă a publicului, oricine nu consimte fiind un dușman al poporului care trebuie aruncat în pușcărie, sau un jurnalist sub acoperire căruia i s-a dat ordin să fiu denigrat cu orice preț? Și dumnealui se ocupă la TVR tot de “sectorul religios”. În mod cert, susține cu abnegație delirul covid care omoară 0,4 % din populație.

Fanatismul bolnav al acestui individ, care se manifestă chiar în ziua de Paști, mă face să cred că asistăm și la o problema duhovnicească serioasă.

Dumnezeu să-l lumineze pe bietul Corneliu!

Nota Redacției: Titlul aparține ActiveNews. Cu o zi în urmă, o altă vuvuzea securistoidă de pe o remorcă online a infractorilor de presă cerea arestarea lui Pompiliu Diplan, coordonatorul acțiunilor organizației civice Starea de Libertate. Se pare că unora masca de pe față li s-a lipit și pe creier.

Sursa: https://www.activenews.ro/opinii/CABALA-securistica-din-zona-bisericeasca.-Dupa-devoalarea-STIRII-FALSE-cu-Parintele-Ciprian-Gradinaru-si-vaccinarea-publicata-de-Agerpres-si-Basilica-idiotii-utili-cu-lesa-electronica-cer-arestarea-lui-Iulian-Capsali-ca-si-a-lui-Pompiliu-Diplan-166654

One thought on “CABALA securistică din zona bisericească… idioții utili cu lesă electronică cer arestarea lui Iulian Capsali (ca și a lui Pompiliu Diplan)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.