12 ipoteze greșite cu privire la vaccinurile care utilizează țesut fetal, demontate de LifeSiteNews

LifeSiteNews a publicat un articol care arată modul greșit în care lumea se raportează la conținutul vacinurilor anti-covid. Site-ul a prezentat percepțiile greșite care sunt întâlnite des: “La primirea vaccinului nu cooperăm cu Răul din trecut”; “La primirea vaccinului nu contribuim la răul prezent sau viitor” și “Nu există aproape nicio legătură între vaccin și bebelușul ucis”.

Cele 12 ipoteze greșite demonstrate de LifeSite:
1)Au fost folosiți doar câțiva bebeluși. ”
În timp ce fiecare linie celulară individuală conține celulele unui singur copil, mulți copii avortați sunt utilizați în procesul de creare a unei linii celulare. De exemplu, sub jurământ, omul de știință Stanley Plotkin a recunoscut că au fost avortați 76 de copii folosiți într-un singur studiu de vaccin. Mai mult, cu linia celulară WI-25 știm că a fost al 25-lea exemplar de la al 19-lea copil.

Cele două tulpini de celule utilizate de vaccinurile COVID se numesc HEK293 și PERC6.  Numele HEK293 reprezintă rinichiul embrionar uman din 293 experiment – putem fi siguri că mai mulți bebeluși au precedat ultimul bebeluș folosit pentru HEK293.

2) Copiii proveneau dintr-o sarcină foarte timpurie”.
Majoritatea bebelușilor al căror țesut a stat la baza diferitelor linii celulare de vaccin au avut peste 3 luni când au fost avortați.  De exemplu, sub jurământ, omul de știință Stanley Plotkin a recunoscut că toți cei 76 de bebeluși nenăscuți utilizați în studiu aveau 3 luni sau mai mult. 
La 3 luni, un bebeluș este complet format: „a început să înghită și să dea cu piciorul … mușchii feței se antrenează, deoarece trăsăturile ei mici formează o expresie după alta …” 

imaginea unui copil la 10 săptămâni…

3) „S-a dat consimțământul, deci utilizarea este etică”.
Cei ce asistă la o crimă nu pot dona din punct de vedere etic corpul victimei lor pentru cercetare. Prin urmare, rezultă că nu există un consimțământ semnificativ. (Deși mamele implicate sunt adesea, în diferite măsuri, victime în sine.)
4) „Bebelușul era mort când s-a luat țesutul.”
Cu cercetarea țesutului fetal, moartea celulară face ca țesutul să nu fie adecvat scopului: țesuturile și organele trebuie recoltate „în 5 minute” și uneori acest lucru se întâmplă în timp ce inima bebelușului încă bate  – De asemenea, dezvăluit în timpul depunerii instanței Planned Parenthood.
Astfel, recoltarea organelor poate fi un tip de tortură  dincolo de procedura normală de avort. Deși nu avem nicio dovadă definitivă, recoltarea în viu a avut loc în mod specific la fabricarea liniilor de celule vaccinale, deoarece „nu este un eveniment rar” există motive legitime de îngrijorare. 

Continue reading https://www.activenews.ro/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.