Iohannis a intrat în embrionul Guvernului Mondial al Vacciniștilor Abuzivi!

25 de semnatari ai unui mesaj globalist cer într-o limbă de lemn cu carii comuniste o „conducere mondială pentru un sistem de sănătate mondial” care „să asigure acces la vaccinuri”

de  VLAD PÂRĂU 

25 de liderici globaliști, dintre care mai bine de jumătate sunt ai unor țări din Africa, America Latină, Asia și Europa de Est – inclusiv România, au făcut un apel pentru semnarea unui tratat pandemic global, cu intenția declarată de a preveni „viitoarele pandemii”, a distribui vaccinurile și a implementa o abordare unilaterală a guvernanței globale, informează Life Site News.

Cititi si: MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Un grup de medici din România cer autorităților în 11 puncte revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

„Prin urmare, ne angajăm să asigurăm un acces universal și echitabil la vaccinuri, medicamente și metode de diagnosticare sigure, eficace și la prețuri accesibile în contextul pandemiei actuale și al pandemiilor viitoare. Imunizarea este un bun public mondial și va trebui să putem dezvolta, fabrica și distribui vaccinuri cât mai rapid cu putință.” – Lidericii

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, cunoscut eugenist, președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Angela Merkel, șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), alături de alți 20 de lideri mondiali, și-au unit forțele pentru a redacta o scrisoare comună, mânați în aparență de dorința de a câștiga sprijin popular pentru planul globalist.
Scriind în ziarul britanic The Telegraph, precum și alte publicații precum Le Monde din Franța, liderii și-au declarat intenția de a „construi o arhitectură internațională de sănătate mai robustă, care să protejeze generațiile viitoare”. Caracterizând pandemia de coronavirus drept „cea mai mare provocare la adresa comunității globale din anii 1940 încoace”, cei 25+ de lideri au prezis că „vor mai fi și alte pandemii și alte urgențe majore de sănătate”. Probabil știu ei mai multe și nouă nu ne spun. Dar, în numele a ce-a fost și nu s-a terminat încă și a ceea ce va fi dar nu a început încă, ei fac un apel la a strânge rândurile sub flamura globalizării:
„Nici un guvern sau agenție multilaterală nu poate face față acestei amenințări singur(ă)”, au declarat aceștia. „Întrebarea nu este dacă, ci când. Împreună, trebuie să fim mai bine pregătiți să prezicem, să prevenim, să identificăm, să evaluăm și să reacționăm eficient la pandemii, într-o manieră bine coordonată. Pandemia de coronavirus ne-a reamintit că nimeni nu este în siguranță decât atunci când toată lumea este în siguranță.”
Ultima frază ar putea indica influența de care se bucură fondatorul Forumului Economic Mondial (WEF) și globalistul dedicat Klaus Schwab asupra celor 25+ de lideri. În urmă cu doar câteva săptămâni, Schwab a declarat„Până când nu se vaccinează toată lumea, nimeni nu va fi în siguranță”, o declarație care, în sine, ridică o întrebare interesantă despre încrederea pe care astfel de lideri o investesc în mult-lăudatele, dar periculoasele, vaccinuri experimentale.
Cei 24 și-au reafirmat obiectivul comun al vaccinării globale, descriindu-l drept un „bine public global”. Cu scopul de a atinge acel „bine public” și de a asigura o distribuire rapidă a vaccinurilor în întreaga lume, liderii globaliști au pus bazele unui nou acord internațional: „Noi credem că națiunile ar trebui să conlucreze în direcția încheierii unui nou tratat internațional în vederea pregătirii pentru, și reacționării la pandemie. Un astfel de angajament colectiv reînnoit ar fi o etapă esențială în intensificarea pregătirii pentru pandemie la cel mai înalt nivel politic”.
Acest tratat ar avea ca fundament principiile și constituția OMS (?) și ar include colaborarea cu „alte organizații relevante acestui demers”. Directorul general al OMS, fostul marxist dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a fost unul dintre semnatarii acestei declarații. 
„Obiectivul principal al acestui tratat ar fi dezvoltarea unei abordări de tipul „toate guvernele și întreaga societate”, consolidând capacitățile naționale, regionale și globale, precum și reziliența în fața viitoarelor pandemii”, au declarat liderii. „Aceasta implică o îmbunătățire semnificativă a colaborării internaționale pentru perfecționarea, de exemplu, a sistemelor de alertă, a schimbului de date, a cercetării și a producției și distribuției de contra-măsuri medicale și de sănătate publică precum vaccinurile, medicamentele, diagnosticele și echipamentele de protecție personală”. Mai mult, tratatul ar avea la bază principiul „One Health”, incluzând, la un loc, sănătatea oamenilor, a animalelor și a întregii planete.  Într-un limbaj moștenit din agenda Marii Resetăripromovate de Forumul Economic Mondial și Klaus Schwab, liderii au menționat că noul tratat va duce la o diminuare a intereselor naționale și la o creștere a preocupărilor internaționale: „Un astfel de tratat ar trebui să ducă la o mai mare răspundere reciprocă și la responsabilitate comună, transparență și cooperare în cadrul sistemului internațional și cu regulile și normele sale”

Continue reading https://www.activenews.ro/stiri/Iohannis-a-intrat-in-embrionul-Guvernului-Mondial-al-Vaccinistilor.-25-de-semnatari-ai-unui-mesaj-globalist-cer-intr-o-limba-de-lemn-cu-carii-comuniste-o-%E2%80%9Econducere-mondiala-pentru-un-sistem-de-sanatate-mondial-care-%E2%80%9Esa-asigure-acces-la-vaccinuri-166042

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.