Clotilde Armand – Despre Occidént, România și religie

Într-un interviu acordat la DC News, Clotilde Armand spunea că Occidéntul nu mai are nevoie de religie, nu mai are nevoie de suflet!

  • “Spre deosebire de Occidént, românii au și această parte, de suflet; și reușesc să fie fericiți”  (min 4:20)

  • “Occidentul a pierdut o anumită fericire, pe care o găsești numai când ești extrem de nefericit și atunci ai o speranță religioasă…”

  • “Occidéntul nu mai are nevoie de religie…; nu mai are nevoie de această parte spirituală, de suflet. Și, atunci, dacă viața ta este mereu concentrată pe confort, mereu poți să-ți dorești mai mult, mai mult…!”

Clotilde Armand la DC NEWS

___________________
Urmăriți și:

DOCUMENTE / VIDEO / INTERVIU EXPLOZIV: Hunter Biden a avut legături de afaceri cu Xi Jinping însuși. SECRETELE din „laptopul pierdut”

ANALIZĂ-AVERTISMENT BĂTĂLIA pentru România. Vânzarea pământului este sfârșitul României. Bătălia pentru pământ e bătălia pentru viitorul copiilor noștri. Odată cu irosirea resursei principale a țării – pământul -, va fi pierdută definitiv suveranitatea alimentară a României

Dragoș Damian, director al fabricii de medicamente Terapia Cluj, explică de ce Ivermectina și Claritromicina sunt marginalizate în tratamentul anti-Covid și de ce un medic precum Flavia Groșan e pus la zid

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.