APOCALIPSUL COVID: NI L-AM CREAT DIN EGOISM

Noi, oamenii, am creat COVID-19. În mod intenționat. L-am scăpat din laborator, iar acum el ucide milioane de ființe umane. Vom scăpa de sub control și alte virusuri. Este naiv să mai credem, la începutul Anului 2 al Pandemiei, că ceea ce s-a întâmplat în Wuhan, China, în toamna lui 2019 nu se va întâmpla din nou. Incidente similare s-au petrecut deja cu zecile în trecut, și, din nefericire, se vor mai întâmpla.

Am învins virusul?

Oamenii de știință și “experții” ne spun, cu zâmbete pe buze: “we won, we beat the virus / am biruit virusul COVID-19.” Chiar? Nițică umilință și o frunte aplecată ar fi gesturi mai potrivite în locul zâmbetului de pe buze. Virusul ne-a lezat drepturile constituționale cum nu s-a mai întâmplat în istoria României și a Europei de Est de la comunism încoace, și în Europa Occidentală din anii 40 încoace. Curios, ni se spune că toate aceste lucruri se fac pentru binele nostru.

Tinerii sunt îngroziți. Se tem de moarte. Sondajele de opinie indică faptul că generația tânără este mai înspăimântată de virus decât oamenii mai în vârstă. Suicidul, dependența de droguri, dependența de alcool, dependența de Netflix, îmbibarea minții oamenilor în imaginile murdare ale pornografiei, și alte manifestări toxice de acest gen care dezumanizează au fost mai abundente în 2020 decât în anii precedenți. Acesta este “mecanismul de apărare” oferit nouă de secularism în anul tocmai încheiat. Un mecanism care ne asigură un “escapism” de la realitatea zilei, o realitate depresivă care se repetă în mod identic de la zi la zi.

Citiți și:

DICTATUL FORȚEI DISCREȚIONARE. Nouă polițiști au torturat bestial doi tineri pentru că nu avea mască. Surprinzător, DUPĂ ȘASE LUNI, opt dintre dezaxații în uniformă au fost reținuți, momentan pentru 24 de ore

Micii “mesia” ai Europei în care am fost învățați să ne punem încrederea să ne treacă de cealaltă parte a pandemiei: Ursula, Angela, Boris, Emmanuel, Iohannis etc., ne-au dezamăgit. S-au dovedit inepți și în întregime incapabili să rezolve problema unui virus care este atât de mic încât nici nu se vede. Ne spun, la unison, să mai avem încă nițică răbdare și totul va fi bine. Haosul economic, politic, geopolitic și social al anului trecut încă mai continuă. Un om pe jumătate senil la Casa Albă și un bărbat relativ tânăr, dar agresiv, în Beijing încă încearcă să decidă soarta umanității, luptând pentru supremația globală.

Excedentul comercial al Chinei a devenit enorm în 2020, mai mult ca oricând. China este mai bogată în februarie 2021 decât oricând în istoria ei. Excedentul comercial al Germaniei a scăzut enorm în 2020. Europa își întinde mâna către tiranul chinez pentru a ieși din impasul zilelor noastre. AstraZeneca, în care ne-am pus încrederea, ne-a dezamăgit. Ne întindem mâinile către Rusia și China comunistă pentru a primi vaccinuri. Rușinos.

Grămezi de coșmare

Coșmarul cu care începem anul 2021 este unul real și din nefericire va continua. Puțini dintre noi mai pot nega că anul 2020 “is a year of our own making and device / e un an făcut de mâna omenească”, creat de mintea omului, de oamenii de știință, de experți, politologi, tehnocrați, parlamentari, tribunale, organizații internaționale. Adică de oamenii pe care noi îi considerăm inteligenți. Nu au făcut-o neapărat intenționat, dar e un rezultat al trufiei minții seculare și a oamenilor seculari care se închină rațiunii și resping revelația.

Putem însă spune, cu la fel de multă acuratețe, că în anul 2020 ne-am creat un apocalips al nostru. Orice persoană cu rațiune care citește cu deamănuntul cartea Apocalipsa își dă seama că zilele în care trăim se aseamănă tot mai mult cu scenariile apocaliptice deja descrise acum 1900 de ani și revelate nouă prin gura Mântuitorului. Va fi anul 2021 o continuare a apocalipsului pe care ni l-am creat în ultimii ani? Sunt înclinat să cred că da. Ceea ce ne dă de înțeles că în vremuri ca acestea este important mai mult ca oricând să ne ancorăm viețile și mințile în Adevăr și în Stânca Veacurilor.

Iadul pe care ni l-am creat – scientismul

În ultimii 2 ani scientismul a creat un iad din care încă încercăm să ieșim. Scientismul este credința oarbă a secularismului în știință. Convingerea că știința este capabilă să rezolve toate problemele cu care se confruntă omenirea. Scientismul a fost un “ism” căruia i se închinau comuniștii. În România, generația tânără era îndoctrinată în “socialism științific”, adică noțiunea că socialismul fondat pe știință va propulsa omenirea în epoca finală a evoluției umane: comunismul, societatea perfectă, utopică, unde în permanență curg laptele și mierea. Scientismului i se închină și omul din Casa Albă și alți lideri occidentali. Dl Biden își declară periodic loialitatea față de știință și convingerea că ea va pune capăt coșmarului COVID19. Recent anunța că până la sfârșitul acestui an “life will get back to normal / viața își va reveni la normal”. Mereu ne vorbește de “experți”, de “știință”, și afirmă că politicile lui privind pandemia sunt concepute pe baza opiniilor oamenilor de știință, a experților. Din când în când folosește expresii mai nuanțate, zicând că se ghidează după “opiniile experților reputabili”, ceea ce denotă că oamenii de știință diferă în opiniile și rețetele pe care ni le sugerează pentru a scapă de pandemie.

Și tocmai când experții și politicienii care ne spuneau că știința ne va scoate din coșmarul COVID – creat tot de oamenii de știință – au apărut tulpini, mutații și variante noi, dar și mai letale decât COVID. De la zi la zi identificarea noilor tulpini e diferită, pentru că tot periodic noi tulpini apar. Se vorbește de tulpina B117 (tulpina britanică), de tulpina B1351 (tulpina sud africană), și de tulpina braziliană identificată în Manaus, Amazonia.

Noi tulpini

Noile tulpini sunt mai rezistente la vaccinurile contra COVID-19, mai contagioase, și se transmit mai repede de la om la om. Vaccinurile AstraZeneca, de exemplu, au o eficacitate de 10% împotriva noilor tulpini. Rata infectărilor este și ea mai ridicată decât la COVID-19. Concluzia experților este formulată în termeni tot mai tranșanți: “the question is no longer whether the dangerous mutants will run rampant, only when / întrebarea nu este dacă tulpinile periculoase se vor răspândi la grămadă, ci când”.

În Germania, de exemplu, la mijlocul lui februarie, 20% dintre noile infectări erau cu virusul britanic B117. În unele orașe din Germania procentul acesta este cu mult mai mare, chiar dublu. Iar vaccinurile curente nu sunt suficient de eficace pentru a preveni infectările cu tulpinile noi. În prezent, rata de infectări cu noile variante în Germania este de 1,3, ceea ce înseamnă că 13 persoane infectate cu noile variante vor infecta 10 alte persoane. Epidemiologii germani sunt îngrijorați că dacă rata aceasta de infectare nu este redusa, până la Paște se va ajunge le 30.000 de noi infectări pe zi cu noile tulpini contra cărora încă nu există vaccinuri.

Oamenii de știință nu știu de ce noile tulpini sunt atât de infecțioase: “it’s still not clear exactly why B117, but also the South African and Brazilian variants, manage to infect so many people so easily / încă nu este în întregime clar de ce B117, dar și variantele sud africane și braziliene, sunt atât de infecțioase și infectează atât de mulți oameni …” Îngrijorător este și faptul că infectările se produc mai repede ca și coronavirusul inițial.

Virusuri mai rezistente

Cea mai mare îngrijorare a experților, însă, este că din motive încă necunoscute, noile tulpini au abilitatea de a “trișa” victimele: “the South African virus tricks its victims’ immune system / virusul sud african trișează sistemul imunitar …” Iar un expert de la Max Planck Institute afirmă, tranșant: “the vaccines that were designed for the previous variants will lose effectiveness … / vaccinurile contra variantelor anterioare își vor pierde eficacitatea …” Ceea ce ne dă de înțeles că va trebui să descoperim și apoi să producem cantități uriașe de noi vaccinuri împotriva noilor variante.

Concluziile sunt, deci, simple. Se pare că ne confruntăm cu un ciclu vicios: știința a produs COVID-19, COVID-19 a fost scăpat de sub control, a infectat peste 100 de milioane de oameni, a ucis peste 2 milioane de oameni, iar acum se manifestă în noi variante care perpetuează coșmarul. Noi insa l-am numi iad.  Un iad creat de mâna omenească unde domnește frica, incertitudinea, depresia, lockdowns, permanentele restricții neconstituționale ale drepturilor noastre.

NOTĂ: Datele statistice pe care le discutam în comentariul de astăzi sunt preluate din The Third Wave : Coronavirus Mutants Are Spreading Fast, publicat pe 17 februarie în Spiegel International: https://www.spiegel.de/…/the-third-wave-coronavirus…

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: “Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului“. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile si valorile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Advertisement

3 thoughts on “APOCALIPSUL COVID: NI L-AM CREAT DIN EGOISM

  1. Pingback: Tribunal din China: Homosexualitatea – o boală – ARMONIA MAGAZINE – USA

  2. Pingback: Tribunal din China: Homosexualitatea – o boală – Revista ARMONIA – Saltmin Media

  3. Pingback: Tribunal din China: Homosexualitatea – o boală – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.