Apreciatul părinte Vasile Mihoc, atacat de organele neomarxiste ale propagandei vacciniste

Părintele prof. dr. Vasile Mihoc de la Sibiu a devenit ținta unui atac inițiat de G4Media, rostogolit în presa națională, locală și pe social media, pentru că a semnat în numele Federației Organizațiilor Ortodoxe „Pro Vita” din România, al cărei președinte este, comunicatul de conștientizare asupra riscurilor vaccinării cu un produs insuficient testat. Fără să aducă nici un contra-argument pe fond la întrebările pertinente pe care le ridică Federația „Pro Vita”, G4Media se mulțumește să califice întregul demers drept „conspiraționist” și nedocumentat – bibliografia comunicatului cuprindea 29 de trimiteri -, să terfelească imaginea preotului septuagenar și a medicilor pe care acesta îi citează, dar și să întârzie a publica dreptul la replică prin care autoarea comunicatului despre vaccinuri. Între medicii terfeliți, reputații specialiști Vasiel Astărăstoae și Monica Pop, cu siguranță mai îndreptățiți să se pronunțe asupra problematicii pandemiei decân un anestezist sau un contabil de grădiniță, cum sunt Raed Arafat și Vlad Voiculescu, după părerea noastră. Federația „Pro Vita”, încearcă să facă lumină în acest scandal umflat artificial de anumite zone de interese.

ActiveNews, site de presă independent, care nu a cerut și nu a primit bani de la Guvernul României pentru „cântarea pandemiei” în 2020 și „cântarea vaccinării” în 2021, oferă cititorilor neînregimentați ideologic replica Federației „Pro Vita”, semnată de Consiliul Director:

DREPT LA REPLICĂ AL FEDERAȚIEI PRO-VITA, CU PRIVIRE LA AFIRMAȚIILE FALSE ȘI TENDENȚIOASE ALE SITE-ULUI G4MEDIA

„Federația Provita, ca organizație susținătoare a principiilor pro viață nu poate accepta vaccinuri care folosesc în elaborarea lor celule de fetuși avortați”

Continue reading:activenews.ro

__________________________

Citiți și:

Casa Poporului sau Casa Popoului? FOTOGRAFIA NOPȚII

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.