Directorul adjunct al unui mare spital din Atena este în stare gravă la 24 ore de la administrarea vaccinului Pfizer/ BioNTech

La noi propaganda oficială susține în continuare că vaccinul are “foarte puține reacții adverse”

Directorul adjunct al unui mare spital din Atena – ATTICA – este în stare gravă la 24 ore de la administrarea vaccinului Pfizer/ BioNtech coronavirus.

Conform olympia.org este posibil ca medicul să fi dezvoltat o infecție respiratorie și o insuficiență multiplă de organ care îi pun în mare pericol viața. Poziția importantă pe care o are în domeniul medical nu a permis ascunderea faptului pe o perioadă lungă de timp, deși aceasta este, după cât se pare, politica aplicată la acest moment.

Acesta este și motivul pentru care politicienii sunt foarte îngrijorați, după cum precizează site-ul de știri olympia.gr.

Spre deosebire de România, în Grecia președintele Katerina Sakellaropoulou și primul-ministru Kyriakos Mitsotakis deja s-au injectat, informează  GreekCityTimes.

Vestea vine la câteva ore după ce o tânără doctoriță din Mexic a dezvoltat o ecefalomielită și alergii extinse după ce a fost vaccinat.

Nici una dintre companiile farmaceutice care au dezvoltat vaccinul nu au dorit să comenteze efectele adverse produse de vaccinele pe care le-au produs.

Se pare că sunt cu mult mai multe cazuri de acest gen ținute însă în secret. De ce însă într-o chestiune atât de importantă pentru sănătatea populației, nu sunt aduse în dezbatere și riscurile reale pe care le presupune vaccinul?

Citiți și FAKE NEWS DE STAT. Campanie mincinoasă a Guvernului pentru vaccinul de Covid în presa română plătită de stat. Vaccinul are cel puțin 15 EFECTE ADVERSE. Medic real: „Nu am văzut niciodată o frecvență atât de mare a efectelor secundare pentru un vaccin”

Sursa https://www.activenews.ro

Advertisement

2 thoughts on “Directorul adjunct al unui mare spital din Atena este în stare gravă la 24 ore de la administrarea vaccinului Pfizer/ BioNTech

  1. Pingback: Directorul adjunct al unui mare spital din Atena este în stare gravă la 24 ore de la administrarea vaccinului Pfizer/ BioNTech – ARMONIA MAGAZINE – USA – Christ4roNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.