KEVIN SPACEY, acuzat de hărțuire sexuală: APEL la persoanele care se luptă cu rușinea sau depresia, să nu-și ia viața!

Actorul Kevin Spacey, care a dispărut din spațiul public după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală în urmă cu trei ani, a făcut pledoaria într-un videoclip din Ajunul Crăciunului intitulat “1-800 Xmas”, pe care l-a postat pe you tube.

El s-a filmat plimbându-se într-un parc și a spus că o mulțime de oameni l-au contactat în anul 2020 pentru a-și împărtăși zbaterile și unii au vorbit despre dorința de a-și pune capăt vieții. […]

Vedeta care a câștigat premiul Oscar pentru Cel mai bun actor pentru rolul din filmul American Beauty, a lansat scurte videoclipuri în perioada Crăciunului în 2018 și 2019 în care a vorbit criptic despre propria sa situație.

Continue reading mediafax.ro

________________________

Note

  1. sursa articol foto
  2. Deloc întâmplător apare și acest articol de susținere și empatie cu zbuciumul vieții prin care trece Kevin Spacey, de Crăciun!
  3. Crăciunul e o zi a bucuriei, e o zi luminosă când rememorăm faptul că a venit Cineva din Cer ca să-și dea viața pentru noi, pentru toate păcatele noastre, să ne ia asupra Sa rușinea și depresia ca să putem sta în picioare, cu fruntea sus, schimbați de însăși viața Acestuia în noi, goliți de acele slăbiciuni de odiniaoră care ne condamnau. Glorie lui Hristos Isus!
  4. Oricine ai fi și orice ai fi făcut, poți fi îndreptățit prin ceea ce a făcut Isus la Cruce!
  5. Bucurați-vă,  e totul ACHITAT!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.