Protestatarii împotriva abuzurilor legii carantinării își dau întâlnire Duminică la ora 17:00, în Piața Victoriei

by Vlad Pârău

Cei care au ieșit în număr mare să protesteze în ultima săptămână împotriva abuzurilor prevăzute de legea carantinării și izolării anunță organizarea unei mari manifestări duminică, de la ora 17:00, în Piața Victoriei din Capitală.

Citiți și: Încă o catedrală în flăcări în Franța. A fost deschisă anchetă pentru „incendiere premeditată

„Vă așteptăm duminică în Piața Victoriei ca să spunem Guvernului, Parlamentului și Președinției că nu renunțăm la libertate. Libertatea se exercită, NU se negociază! Nu renunțăm la libertatea de exprimare. Cea mai rea cenzură, masca pe figură! Masca te subjugă, vor să le fii slugă!

Nu renunțăm la libertatea de credință! Vrem viață în libertate, NU riscuri inventate!

Nu renunțăm la libertatea economică –  vrem capital autohton și un trai demn, fără o economie blocată de așa zise pandemii! Vrem economie fără pandemie!

Adevărata infecție sunt cei care au votat legea carantinei! Jos Legea 433! Jos Dictatura Medicală! Toate partidele sunt aceeași infecție politică. Spaima medicinei, legea carantinei! Oricare partid, slugă la Covid!

Presiunea asupra clasei politice trebuie să continue. Să nu ne pierdem suflul pe ultima sută de metri! Duminică ieșim masiv în stradă pentru ca să avem o șansă ca săptămână viitoare aceasta lege nenorocită să fie stopată. Pe lângă asta, cerem ridicarea restricțiilor care sufocă economia națională, libertate religioasă deplină, eliminarea învățământului online și deschiderea școlilor pentru copii. Cerem să se respecte dreptul constituțional al adunărilor publice, al libertății de exprimare, drept câștigat cu sângele tineretului român în Decembrie 1989. Respingem cu hotărâre orice formă de comunism care pune lanțuri pe libertatea noastră.

Alegerea între libertate și sănătate este o falsă dilemă, inventată prin manipularea rezultatelor testării și inventarea asimptomaticilor, oameni sănătoși, etichetați ca bolnavi. Românii au ajuns cobaii Europei și râsul lumii. Nu suntem cobai pentru guturai!

Nu vom  accepta niciodată „noua normalitate”. Nu vom accepta niciodată încă o stare de alertă sau urgență. Spune „Prezent!” duminică, spune NU acestui experiment făcut pe pielea, nervii și buzunarul românilor! Vino și spune NU hoților de libertate!”, este îndemnul organizatorilor protestului de duminică din Piața Victoriei.

Legea carantinării, propusă de Guvern, a fost votată joi, cu anumite modificări, de Senatul României, for decizional în acest caz. Președintele republicii a promulgat sâmbătă această lege vehement contestată de societatea civilă.

Sursa: https://www.activenews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.