RUȘINE! Minciună sfruntată domnule Arafat… bateți câmpii cu pandemia!

Citați din Soros, un alt doctor Mengele, precum că “Studiul Universității Yale din New York arată că peste 50% din infecțiile cu COVID sunt transmise de asimptomatici“, un fake-news cât casa! N-a avut cum să vă contrazică presa cumpărată, paralizată de ajutorul de 40 de milioane de dolari dat de Guvernul Orban-Iohannis, plocon.

În realitate, însă, domnule doctor în chestiuni SMURD, și nu de pandemie sau pentru corectitudine, studiul Universității Yale spune negru pe alb că 48% din infecțiile Covid sunt transmise de presimptomatici (cei aflați în perioada dintre contactul infecțios și debutul simptomelor – și nu trebuie să fii mare specialist să simți aceste realități ale cifelor și probabilităților – și doar 3,4% de asimptomatici (cei care nu dezvoltă absolut nici un simptom). Găsiți aici rezultatele studiului și întregul articol al lui Adrian Onciu. în articolul cu titlu
“Legea pandemiei, promulgată prin fake-news, șantaj, linșaz mediatic și blat PSD-PNL-Iohannis” RUȘINE,  domnuleArafat & Co!

Umflarea cifrelor, de-un fel sau altul, denaturarea lor, vă descalifică pe toți decidenții, în ceea ce faceți, în orice direcție am privi la activitatea pe care o desfășurați, umflat remunerată.

Nicolae Iorga, conchide cam așa: Sunt unii oameni care nu trebuie să atingă talgerele dreptății, pentru a le modifica, ajunge doar ca ei să fie prin preajma acestora.

Să sperăm că poporul se va trezi din această crasă manipulare, de abuzul grosolan al celor cu funcții și aflați la butoane, ai celor care fac din țânțar armăsar și-și bat joc de milioanele de români docili, în general, și creduli în buna credința a decidenților, și vor descoperi că primesc cu biberonul înșelăciunii dreptul la o viață liberă și decentă!

_________

Citiți și:

Jurnalistul Ion Cristoiu: Trei MOTIVE pentru care medicii ne sperie și fac propaganda Guvernului

Medic român din Austria depistat cu COVID-19: În lumea civilizată nu te internează obligatoriu. Febra nu e motiv de internare. Cei mai mulți dintre pacienții cu coronavirus din Austria stau acasă

Gheorghe Piperea cere Avocatului Poporului să sesizeze CCR pe Legea carantinării: Caracterul său OPRESIV accentuat și de cuvântul “LIBERARE”, pentru persoanele suspecte, în loc de termenul corect din punct de vedere

Epidemiologul Geza Molnar: „Peste două săptămâni o să asistăm la o scădere a cazurilor de Covid-19. Dacă impunem abuziv carantină și izolare, tot acolo vom ajunge”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.