Ion Cristoiu despre anunțul lui Klaus Iohannis: A spune că sunt măsuri de relaxare din ce a spus domnia sa acum este un fakenews deoarece avem de-a face cu o minirelaxare.

Nu a zis nimic de parcuri, biserici, cimitire. Nu se poate așa ceva

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu spune că măsurile anunțate de președintele Klaus Iohannis odată cu încetarea stării de urgență sunt de fapt o minirelaxare, comparativ cu alte state europene, și ironizează anunțul că vom putea vizita muzeele, dar nu știm dacă vom putea merge în parc.

Ping-pong cu pensii speciale – 185.000 de pensii speciale !

Ion Cristoiu afirmă că anunțul șefului statului, conform căruia din 15 mai vom trece de la starea de urgență la starea de alertă, reprezintă cea mai bună soluție din punctul de vedere al lui Klaus Iohannis și al regimului său.

Reamintim că alte țări au relaxat mult izolarea socială, în Ungaria urmând să se deschidă chiar și ștrandurile.

Statistica Deceselor pe Glob în Anul 2020

„Este cea mai bună soluție. Starea de alertă este reglementată de o lege din care nimeni nu înțelege nimic. De fapt, nu e vorba nici măcar de o lege a stării de alertă. Este o lege făcută de PDSR-ul lui Adrian Năstase, dacă nu mă înșel în 2004, revizuită prin 2005 și apoi din nou în 2014 (….) Starea de alertă nu e prevăzută în Constituția României și nu văd cum pot reduce anumite drepturi și libertăți. (…) În consecință, posibilitatea de abuzuri este mult mai mare, nu știm cine conduce, cine coordonează această stare de alertă”, avertizează jurnalistul.

Continue reading https://www.activenews.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.