Hedonismul și lăcomia – cauzele exploziei coronavirusului în Europa: cazul Austriei

ARMONIA MAGAZINE - USA

Pe 31 martie, Spiegel a publicat un dosar privind subiectul, blamând Austria, hedonismul și lăcomia pentru explozia coronavirusului în Europa. Articolul acesta e bine să fie citit nu doar pentru că, așa cum veți vedea mai jos, e extrem de bine documentat, dar și pentru că nu are tentă creștină. Nu este scris și nici nu denotă impresiile unor creștini privind subiectul.

Spiegel a alcătuit o echipă de 9 jurnaliști care au examinat în profunzime documente confidențiale, date statistice și au luat interviuri unor persoane direct implicate în explozia pandemiei și care la publicarea articolului încă erau în viață.

View original post 127 more words

One thought on “Hedonismul și lăcomia – cauzele exploziei coronavirusului în Europa: cazul Austriei

  1. Amaranthine Sophia

    Minimalismul și casele mici înconjurate de o grădină mare în care omul să-și producă o bună parte din hrană, e o soluție care prinde în lumea civilizată. A se vedea pe YouTube small house living sau permaculture. De fapt e o aducere în parametri moderni a stilului țărănesc de altădată. Problema e cei care sunt atrași de astea sunt oameni care cunosc societatea de consum, deci nu-s săraci sau din lumea a 3-a și au ceva în cap. Deci vor rămâne mereu o minoritate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.