Cătălin Moroșanu face chetă pentru a-i construi o casă tânărului care s-a dus călare să-și viziteze soția la Maternitatea din Iași, pentru că nu avea bani nici de taxi

Cătălin Moroșanu se implică pentru a îi schimba viața lui Sergiu Ciobotariu, bărbatul care a mers călare până la Maternitatea din Iași pentru a-și vizita soția, neavând bani de taxi. Întrucât tânăra familie locuiește într-o baracă de 6 metri pătrați, improprie creșterii celor 3 copii, boxeurul român organizează o colectă de pe urma căreia speră să construiască o casă pentru fam. Ciobotariu.

„Sergiu și familia lui sunt gata să înceapă o viață nouă. Nu a cerut niciodată ajutorul și a muncit pentru fiecare leuț, însă lecția de iubire și umanitate pe care Sergiu ne-a oferit-o este dovada supremă că merită să fie sprijinit pentru a a le oferi un viitor copiilor lui.

Citiți și: Alo, 021.9111?

De astăzi, Sergiu are un cont bancar al lui prin care poate fi ajutat. Voi avea grijă ca bănuții să fie chibzuiți și să îl ajute în împlinirea visului. Acela de a avea o casă.

De asemenea, toți cei care vreți să trimiteți ajutoare, o puteți face momentan la următoarea adresă: Piața Unirii, nr 9-11, sediul Bună Ziua Iași, municipiul Iași. Asta până când îi vom găsi o casă lui Sergiu și familiei lui, iar atunci puteți să le trimiteți direct.

Voi începe o campanie media fiindcă Sergiu are dreptul la o viața normală. Egalitatea de șanse trebuie să fie primordială într-o societate normală. (…)

În aceste vremuri, Sergiu a arătat doar cât de mult își iubește familia, chiar dacă nu are de niciunele și doarme într-o încăpere de 6 metri pătrați, și cred că merită întreg sprijinul nostru.

Conturile lui Sergiu sunt următoarele:

RO50BRDE240SV35310842400 în lei

RO84BRDE240SV35311132400 în Euro

cu codul SWIFT: BRDEROBU

Pe ambele conturi, titularul este Ciobotariu Sergiu Ion. Pentru ca presiunile asupra lui să nu aibă efect, mă voi ocupa ca bănuții să fie folosiți așa cum trebuie, pentru casă.

Vă mulțumesc mult!”, a scris Cătălin Moroșanu, luni, pe pagina lui de Facebook.

Sursa: https://www.activenews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.