Edi Iordănescu, între respectul pentru medici și speranța în Dumnezeu: “De multe ori credința face diferența!”

by Dan Filoti

Vocea îi sună un pic grav acum: “Cred că e important să nu ne pierdem nici credința. După cum știți, sunt o persoană credincioasă și nu o spun ca o laudă, ci pentru că e un lucru de care nu trebuie să ne ferim. Mereu am spus că eu cred în Dumnezeu și mai cred că e un moment în care poporul nostru, în mod special, pentru că suntem o țară creștin-ortodoxă, un popor care crede în Dumnezeu, e important așadar să ne rugăm, pentru că rugăciunea contează și, de multe ori, face diferența“.

Iordănescu junior nu își încheie incursiunea la care a fost provocat în programul său cotidian din vremuri de criză fără a mai face o trimitere spre “eroii zilelor noastre, medicii. Poate am omis să spun, dar îmi petrec mult mai mult timp decât de obicei urmărind știrile. Am fost mult mai atent și, sincer, am redimensionat rolul și importanța medicilor. Cred că și după ce va trece totul, va trebui să le oferim mai mult respect și mai multă atenție.

M-au impresionat și mă impresionează eforturile cadrelor medicale din toată lumea, devotamentul lor și, da, sunt foarte sensibilizat de spiritul lor de sacrificiu, de felul în care își riscă sănătatea lor și poate a familiilor. Au lăsat totul deoparte, pentru a lupta în prima linie cu acest adversar nevăzut“.

Continue reading AICI

_______________________________

Citiți și:

A fost odată un Verde-Jad împărat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.