6 thoughts on “Pr. Pavel Nicolae: Urgențele lui Dumnezeu pentru Națiune!

 1. Amaranthine Sophia

  Cartea lui Iov e literatură, dar masele de creștini care nu citesc literatură în general n-au să se prindă. Când am văzut că o ia ad litteram, am ieșit, mă plictisește propaganda pt ca e tot mai proastă și mai simplista.

 2. Amaranthine Sophia

  Iar stilul oratoriu hiperdramatic e de prost gust. Un stil de bun gust e sa vorbești asa cum vorbește un om normal. Dacă vreți sa testați dacă stilul e menit sa manipuleze sau doar sa explice ceva de bună credință, încercați sa va imaginați ca respectivul ar fi la magazin și ar cere un kg de ceapă, vorbind asa cum vorbește când ține predica. Ideea asta e veche și s-a folosit la greu în vechiul testament. Când și-o luau evreii pe coajă, repede săreau popii ca de aia și-o luat-o pt că nu au ascultat de Dumnezeu.

 3. Recenzia ta competentă, poate e bună. Cei de la #rezist au amuțit de tot după căderea regimului PSD. De atunci totul merge ca uns. La LGBT+, jos pălăria, oameni civilizați nemanipulatori, să tot sari în sus de bucurie, din dragoste pt ce? Să fie clar dragă “Anonim cumsecade” (ca nume de moment, definitoriu) homosexualii sunt iubiți de creștini (deși nedoriți așa cum se manifestă ca și cum ar fi grozav de Ok, că nu sunt, că ei se poartă discriminatoriu, egoiști și răutăcioși față de cei care nu le aprobă murdăriile lor) – sunt iubiți de cei majoritari, de creștini, de creștini care știu că “boala lor” nu le face decât mult rău, scurtându-le viața prin apariția unor boli grele precum SIDA și alte plăgi. Fii binecuvântat omule și, de asemeni, voi toți, homosexuali, lesbiene sau de altă orientare ideologică, atei sau de alte religii care sunt sub soare.

  1. Amaranthine Sophia

   Nu-s de la hastag, am votat cu PSD pana acum, de acuma nu cred ca mai am cu cine vota. Eu cred ca nici n-aș fi știut de lgbt dacă nu i-ați fi înjurat voi atâta, nu intra în orizontul meu de evenimente.

 4. Nu mai e cazul să votăm, acum, că n-avem cu cine, e dictatură. Tot cu PSD am fost, nu zic că sunt cu fruntea sus, că n-avem cum. Rămâi cinstit, poziția față de lgbt+, am expus-o, iubesc oamenii, dar urăsc mizeriile, starea lor de impostură – de discriminare, de egoim, de fățărnicie, de bravadă când ar trebui să-și vadă de mizeriile lor. Deci, te rog nu exagera vorbind ceea ce nu e adevărat. Fii binecuvântat!

  1. Amaranthine Sophia

   S-au grupat și ei în jurul unui curent cultural-ideologic și în loc sa se bucure ca au libertate, să facă ce vor, fără sa fie omorâți cu pietre, își pierd viața luptând cu alte ideologii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.