O nouă cercetare israeliană dezvăluie că bărbații sunt bărbații iar femeile sunt femei

Cu tot respectul pentru libertatea lor de a alege: În atenția celor  care se cred că sunt homosexuali sau lesbiene din naștere,  și NU că doar aderă la un astfel de comportament din proprie inițiativă!

Un nou studiu realizat de cercetătorii israelieni a relevat că un bărbat nu poate deveni femeie prin simpla „identificare” ca fameie și invers.

Geneticienii de la Weizmann Institute of Science din Israel au descoperit anumite gene care sunt exprimate doar la femei, în timp ce altele sunt exprimate doar la bărbați.

Profesorul Shmuel Pietrokovski și dr. Moran Gershoni au studiat 20.000 de gene, sortându-le în funcție de sex și căutând diferențe de exprimare în fiecare țesut.

În cele din urmă, au găsit în jur de 6.500 de gene cu activitate părtinitoare unui sex sau celuilalt în cel puțin un țesut, adăugându-se la diferențele biologice deja majore între bărbați și femei.

Unele dintre cele mai mari diferențe au fost în genele responsabile pentru părul corpului, depozitarea grăsimilor, dezvoltarea mușchilor și producția de lapte pentru alăptare.

Cercetătorii au mai descoperit că în plus, sexul biologic joacă un rol în prevenirea anumitor boli. De exemplu, unele gene exprimate doar în ventriculul stâng al inimii la femei lucrează pentru a le proteja inima de boli până când femeile ajung la menopauză. O altă genă, în ficat, procesează medicamentele diferit în funcție de sex.

În esență, cercetarea lor înseamnă că mai mult de 21% din întregul genom uman, care este compus din aproximativ 30.000 de gene, se bazează pe sex – ceva ce o operație de schimbare de sex și hormonii nu pot înlocui.

Mat Staver, fondator și președinte al Liberty Counsel, spune că această cercetare afirmă creația lui Dumnezeu.

“Acest studiu recent realizat de Weizmann Institute of Science din Israel dovedește în continuare că nu poți păcăli Mama Natură”, a spus Staver. Zicala ,,cuget, așadar, exist “este cel mai bine să o lăsăm filozofiei și nu științei. Confuzia de gen este mentală, nu fizică sau biologică. Dumnezeu a făcut bărbați și femei și nici un protest nu va schimba ordinea creată natural.”

Prodocens Media

6 thoughts on “O nouă cercetare israeliană dezvăluie că bărbații sunt bărbații iar femeile sunt femei

 1. Amaranthine Sophia

  “cu tot respectul” începe articolul. Sunt curios, dacă ați mai avea puterea de altădată, cum ar începe? Creștinismul și a schimbat discursul de a lungul istoriei în funcție de puterea politica și militare pe care a avut-o. Oare gnosticismul sau paganismul au dispărut pt ca, cu tot respectul pentru libertatea individului, pur și simplu apologetii creștini au venit cu scrieri beton iar oamenii, de bună voie și nesiliti, au îmbrățișat bucuroși noua treabă?

   1. Apropo de putere, ei au puterea de-a fi răi, dar nu au puterea de-a fi buni.
    Evanghelia are putere, aceea de-a schimba omul în bine – dacă mai ai de comentat, revino, dar nu sub anonimat, e inuman această atitudine.

  1. Era o frază pusă apriori articolului, e la fel de important pt toți, pt a lua notă de o realitate necunoscută. Pt că unii se cred că sunt homosexuali sau lesbiene din naștere, și NU că doar aderă la un astfel de comportament din proprie inițiativă, dintr-o slăbiciune și manipulare. Vizavi de creștinism, că doar Dumnezeu e Creatorul că nu ne-am trezit cu un Univers atât de perfect ca urmare a unui Big Bang și n-am evoluat din plante și animale inferioare dragă domnule anonim curajos.

   Așa e, nu suntem perfecți, nici vorbă, e bine că spunem “cu tot respectul”, pt că nimănui nu-i place să fie apostrofat – deși nu fac asta. Am atras atenția după cum știi, că homosexualii și lesbienele sunt oameni normali ca oricare dintre noi, doar că vizavi de morala creștină comit un păcat prin comportament și ignorarea Creatorului care-și revarsă iubirea Lui peste toți oamenii, doar după moarte fiecare va da socoteală într-un fel sau altul, după proverbul: fiecare doarme cum își așterne. Și e liber s-o facă cum vrea. NUMAI că, așa cum insinuezi, dragă dle anonim, să lăsăm fiecăruia libertatea de-a alege: a fi creștin, islamist, heterosexual, homosexual etc., ori despre asta nu vorbești deloc. Creștinii autentici iubesc omul – oricare ar fi – dar urăsc păcatul, imoralitatea, mizeria, cum ți-am spus într-o comunicare particulară.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.