Reacție din Germania despre Iohannis: ”Impostor, arogant, farsor, discurs nazist!”

”Un individ jenant, incapabil să se bucure că marile instituții internaționale laudă România pentru creșterea economică, sustenabilă, timp de 3 ani consecutivi!”

București, 14 nov, Dragoș Dumitriu. ”Iohannis a venit și ne-a spus că el nu are nimic cu membrii și simpatizanții PSD, că el are ce are cu partidul PSD. Să-l anunțe cineva că un partid nu există fără membrii și simpatizanți!”.Reacția aparține cunoscutei internaute din Munchen Monica Krueger și face referire la un aspect extrem de dureros pentru Germania: nazismul și abordările publice ale acestui fenomen odios.

”Când Iohannis spune, cu un discurs nazist, că vrea ca PSD să dispară, oricât ar încerca să o întoarcă, nu înseamnă nimic altceva decât ce a spus – membrii și simpatizanții de stânga trebuie să dispară!”, explică Monica Krueger.

Internauta stabilită la Munchen spune clar: ”Aceeași abordare a avut-o Hitler la adresa social-democraților, a sindicaliștilor, a evreilor și a comuniștilor din Germania! Istoria stă mărturie!”.

”Chiar am ajuns să toleram discursurile naziste în țara asta?!”, întreabă revoltată Monica Krueger, continuând ”Am ajuns atât de jos ca popor să privim cu admirație spre asemenea individ?!”

PSD-ul cu bune și rele a fost votat de 46% dintre români – ”acești români nu există pentru Iohannis!”, constată Krueger după conferința lui Iohannis.

Monica Krueger face un rechizitoriu al lui Iohannis, bazat pe date certe, oficiale, sau aprecieri ale instituțiilor internaționale:

– ”Un președinte incapabil să laude realizările palpabile ale unui guvern al României generat de o majoritate parlamentară, aleasă de o majoritate a poporului – cum se poate intitula acest impostor “preşedintele tuturor românilor”?”

– ”Un ipochimen, cocoțat în fruntea statului roman, care este incapabil să se bucure că românii o duc ceva mai bine!”

– ”Un individ jenant, incapabil să se bucure că marile instituții internaționale laudă România pentru creșterea economică, sustenabilă, timp de 3 ani consecutivi!”

– ”Un arogant care este incapabil să se bucure că România a avut un succes lăudat de toata lumea când a prezidat Uniunea Europeană”.

– ”Un impostor care-si arogă niște merite la care nu a contribuit cu nimic!”.

– ”Un farsor, care atunci când vine vorba de Schengen și vizele SUA pentru România, ne răspunde cu o șapcă!”

Concluzia Monicăi Krueger este extrem de clară: ”Îmi pare rău, dar, conferința asta de presă a lui Klaus Werner Iohannis nu este altceva decât o jalnică parodie! O bătaie de joc la adresa inteligenței oricărui român!”.

Reamintim că presa germană l-a făcut praf pe Iohannis, cunoscuta publicație ”Der Spiegel” comentând că ”nu și-a îndeplinit nicio promisiune, a fost un președinte pasiv și nu are curaj să participe la o dezbatere”.

Sursa: https://www.tomisthecat.ro/

One thought on “Reacție din Germania despre Iohannis: ”Impostor, arogant, farsor, discurs nazist!”

  1. Pingback: ELUCIDARE: Din ce cauză îi este FRICĂ lui Iohannis de o confruntare reală cu jurnaliștii și cu Dăncilă – Revista ARMONIA – Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.