SUA: O activistă a cerut „a se mânca copiii” pentru a salva planeta de schimbările climatice „iminente”

de Ștefania Brândușă

Totul s-a petrecut la o ședință a stelei în ascensiune Alexandria Ocasio-Cortez a Partidului Democrat

S-a găsit soluția la salvarea planetei în fața schimbărilor climatice. Îngrijorați că nici măcar un război SUA-Rusia nu ar decima omenirea, activiștii eco vor să combată poluarea cu canibalismul.

Democrata Alexandria Ocasio-Cortez, una dintre vedetele presei mainstream și ale Partidului Democrat, care își promovează proiectul eco numit „Green New Deal”, a primit sprijnul unei femei, în cadrul unei întruniri la Biblioteca din New York, care  a început să strige că trebuie „să mâncăm bebelușii” pentru a salva planeta de schimbările climatice, scrie Breitbart.

„Nu vom mai fi aici pentru multă vreme din cauza schimbărilor climatice”, a perorat, disperată, femeia după ce și Cortez, ca și majoritatea liderilor democrați, și-a expus obiectivele de reprezentant al districtului 14 din New York, cu mesaje despre Green New Deal, dar și despre suspendarea președintelui Trump.

Spre sfârșitul sesiunii de întrebări și răspunsuri, militanta eco s-a ridicat în picioare și s-a dezlănțuit, timp de câteva minute, la adresa schimbărilor climatice. „Nu vom mai fi aici mult timp din cauza crizei climatice! Ne mai rămân doar câteva luni! Îmi place că susțineți Acordul Ecologic, dar eliminarea combustibilului fosil nu va rezolva problema prea repede”.  „Voi toți poluați, este prea mult CO2”, a continuat ea. „Chiar dacă am bombarda Rusia, avem încă prea mulți oameni. Prea multă poluare, așa că trebuie să scăpăm de copii! Aceasta este o mare problemă”, a tunat femeia.

Eco militanta a venit cu o propunere-șoc pentru politiciana democrată”

„Cred că următorul slogan al campaniei tale trebuie să fie acesta: Să începem să mâncăm bebeluși””.

Femeia și-a scos haina, lăsând să i se vadă tricoul său pe care scria„Salvați planeta! Mâncați copiii””. Tricoul părea să fie de casă.

Ocasio-Cortez a postat câteva mesaje ca răspuns la acest incident, criticându-i pe cei de dreapta care au făcut-o cu ou și cu oțet pe militanta eco, despre care însă a recunoscut cu jumătate de gură că  „este posibil ca această persoană să sufere de probleme mentale”.

Episoadele privind combaterea schimbărilor climatice se derulează din ce în mai des în ultima vreme, iar fenomenul Greta nu e singular. Recent, un  cercetător suedez  a propus ca în viitor, oamenii să consume carne de om, pentru a putea combate efectele schimbărilor climatice.

sursa activenews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.