Mesaj pentru Normalitate în fața Paradei “diversității”: „Homosexualitatea, legalizată e suficient. Nu o faceți obligatorie!”

de Vlad Pârău

Câteva persoane au avut sâmbătă ideea organizării unui protest-fulger de apărare a Normalității sâmbătă, pe Calea Victoriei, chiar în fața paradei homosexualilor și a dispozitivului Jandarmeriei care îi păzea. Potrivit lui Pompiliu Diplan, din partea Frăției Ortodoxe, mesajul afișat în limba engleză de voluntarii pro-Familie atrăgea atenția că „HOMOSEXUALITATEA, LEGALIZATĂ E SUFICIENT. NU O FACEȚI OBLIGATORIE!”.

„Pe banner am scris [faptul că] HOMOSEXUALITATEA = LEGALIZATĂ E SUFICIENT. NU O FACEȚI OBLIGATORIE!

Am intrat cu banner-ul dinspre parcul Nicolae Iorga. Vedeți în fotografii jandarmii numerotați, inclusiv cei în civil (tricouri bleu). Au fost, ca întotdeauna, cu mine cel puțin, civilizați.

Nimeni nu știa / înțelegea ce scrie. Noi l-am scris în engleză în nădejdea venirii agențiilor de presă.

Dar nimeni nu prea înțelegea ce scrie și nici nu le-a zis nimeni forțelor de ordine. A fost confiscat banner-ul și dus la Jandarmerie pentru analiza lingvistică.

Data viitoare vom fi mai mulți și mai puternici. Din ce în ce mai puternici la noi în țară!”, a transmis luni pe contul lui de socializare Pompiliu Diplan (Frăția Ortodoxă).

Sâmbătă, 22 iunie, a avut loc Marșul Mândriei homosexualilor din Capitală, de la ora 17:00, desfășurat între Piața Victoriei și Piața Universității, în contextul mai larg al desfășurării Zilelor Mândriei minorităților sexuale în București, în perioada 14-23 iunie 2019, eveniment parțial finanțat din bani publici și granturi europene. Tot sâmbătă, începând cu ora 12:00, în Piața Victoriei a avut loc Marșul Normalității, organizat de Noua Dreaptă, cu scopul apărării valorilor Familiei.

Sursa ActiveNews.ro

…………………….

Cititi si

Adrian Papahagi: Noul chip al marxismului ascuns sub steagul curcubeu

Jurnalistei Sorina Matei i s-a închis și al doilea cont de facebook după a scris despre cazul Sorinei din Baia de Aramă. Unde o putem găsi acum

Andrei Murgescu: Succesul societăților vestice e bazat pe tradiție și asimilarea noțiunii de libertate individuală

Advertisement

One thought on “Mesaj pentru Normalitate în fața Paradei “diversității”: „Homosexualitatea, legalizată e suficient. Nu o faceți obligatorie!”

  1. Pingback: Mesaj pentru Normalitate în fața Paradei „diversității”: „Homosexualitatea, legalizată e suficient. Nu o faceți obligatorie!” — Revista ARMONIA – Saltmin Media – BLOG CREŞTIN viorel2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.