Parisul, azi! Circa 500 de imigranți africani care au ocupat terminalul aeroportului Charles de Gaulle: „Franța nu aparține francezilor”

de Ștefania Brândușă

O mulțime furioasă de imigranți ilegali din Africa a asediat duminică aeroportul din Paris, cerând statutul  de imigant permanent, deoarece „Franța nu aparține francezilor” și „toată lumea are dreptul să fie aici”.

Potrivit New York Post, imaginile surprinse duminică pe aeroportul  Charles de Gaulle arată sute de imigranți ilegali care umblă prin aeroport și ocupă un întreg terminal, cerând să aibă o întâlnire cu premierul francez.

Imaginea postată pe Twitter indică prezența a aproximativ 500 de imigranți care aflați în Terminalul 2 al aeroportului Charles de Gaulle, în timp ce câțiva ofițeri de poliție încearcă să-i stăpânească.

Franța nu aparține francezilor! Toată lumea are dreptul să fie aici!”, se aude o persoană care strigă într-un difuzor.

Protestul a fost organizat de grupul de sprijin pentru migranți „La Chapelle Debout”, care susține că membrii lor se autodefinesc „Vestele negre”.  Un mesaj postat pe Twitter pare să sugereze că prim-ministrul Édouard Philippe ar fi cedat cererilor și le-ar fi acordat statut legal permanent, deși acest lucru nu a fost confirmat.

sursa: activenews.ro

…………………………………….

Citiți și:

Ce înseamnă cel mai recent mesaj al lui Tudor Chirilă împotriva Bisericii Ortodoxe

Advertisement

One thought on “Parisul, azi! Circa 500 de imigranți africani care au ocupat terminalul aeroportului Charles de Gaulle: „Franța nu aparține francezilor”

  1. Pingback: Parisul, azi! Circa 500 de imigranți africani care au ocupat terminalul aeroportului Charles de Gaulle: „Franța nu aparține francezilor” — Revista ARMONIA – Saltmin Media – BLOG CREŞTIN VIOREL-LOGOS2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.