„Copilul este în ambele cazuri un obiect, un articol pentru plăcere, un obiect de realizare personală”

de Ștefania Brândușă

Președintele parlamentului ungar, Laszlo Kover, i-a comparat cu pedofilii pe acei homosexuali care doresc să adopte copii, declarații calificate de organizațiile pentru apărarea drepturilor persoanelor LGBT drept incitare la ură, relatează portalul index citat joi de agenția EFE.

Din punct de vedere moral nu există nicio diferență între comportamentul unui pedofil și cei care cer asta (căsătoria între homosexuali și posibilitatea ca perechile homosexuale să adopte copii)’”, a spus Kover la un eveniment electoral desfășurat la Budapesta.

Copilul este în ambele cazuri un obiect, un articol pentru plăcere, un obiect de realizare personală‘”, a adăugat președintele parlamentului ungar, care este de asemenea unul dintre fondatorii partidului conservator Fidesz condus de premierul Viktor Orban, informează agerpres.ro.

Laszlo Kover a continuat afirmând că un „homosexual normal știe cum este orânduită lumeași că el nu poate avea pretenții să adopte copii, pentru că el nu este „la fel” ca un heterosexual.

Căsătoria între homosexuali nu este permisă în Ungaria, astfel că este foarte dificilă adoptarea unor copii de către perechile formate din persoane de același sex, care de obicei încearcă să facă adopții în mod individual.

sursa activenews.ro

One thought on “„Copilul este în ambele cazuri un obiect, un articol pentru plăcere, un obiect de realizare personală”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.