Traian Băsescu NU a fost un simplu turnător! A fost ofițer al serviciilor comuniste, cea mai mare calamitate.

Iulian Capsali: Faptul că apare acum dosarul de colaborator al Securității al lui Băsescu, în UM-urile de presă ale foștilor lui sclavi, pare o diversiune.

de Stefania Brândușă

Publicistul Iulian Capsali comentează informația apărută joi privind decizia Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității de reverificare a relației fostului președinte Traian Băsescu cu Securitatea după ce în dosarul său au apărut noi informații. În opinia lui Capsali, acest dosar scos peste noapte pare „o diversiune”. „Nu, Traian Băsescu nu a fost un simplu turnător! El a fost ofițer al serviciilor comuniste, cea mai mare calamitate națională, trădătorul suprem”, scrie publicistul într-o postare pe Facebook.

„Faptul că apare acum dosarul de colaborator al Securității al lui Băsescu – și unde, în UM-urile de presă ale foștilor lui sclavi! – scos de un angajat SRI, mi se pare o diversiune.

Nu, Traian Băsescu nu a fost un simplu turnător! El a fost ofițer al serviciilor comuniste, cea mai mare calamitate națională, trădătorul suprem.

Faptul că acum, în această campanie electorală, plusează încă o dată cerând desființarea suveranității statelor membre ale UE și crearea unui stat artificial (SUE), arată o dată în plus că e dispus să sacrifice absolut tot ca să-și salveze pielea. Nu e capabil de crimă, e prea puțin pentru el, a fost capabil ca să distrugă România, cu largul concurs al “elitelor” fripturiste.

Într-un deceniu, Băsescu a transformat România într-un rebut la cheremul corporatocrației, un stat parazitat de neo-Securitate, care a urmărit exclusiv transformarea țării, prin Procuratură – SRI – Justiție, într-un experiment totalitar, un caz școală pentru realizarea proiectului Noii Ordini Mondiale”, a comentat Capsali.

sursa ActiveNevs.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.