Două tabere din SRI luptă pentru un post de Președinte…

de  Ștefania Brândușă

Cotidianul.ro publică un text, care circulă pe rețelele de socializare, sub pseudonimul ”Singuraticul” și în care este lansată teoria unei confruntări între două tabere din Serviciul Român de Informații. Postarea pare că aparține unui cunoscător din interior al disputelor politice din aceste zile, scrie cotidianul, care nu exclude ca acest text să aparțină unui ofițer din Serviciile secrete.

Asistăm în ultima vreme la mișcări ale grupurilor Klaus-Werner Iohannis-Eduard Helvigh și Coldea-Kovesi prin care primii încearcă să se salveze, dând vina pe ceilalți și încercând să preia controlul asupra Sistemului.

Când a venit la putere, Helvigh, lăsând la o parte că a ținut (…) să se autodefinească la Timișoara, în primul discurs, ca un discipol al lui Soroș și al “Societății Deschise”, primul lucru pe care l-a făcut, a fost să le execute pe Udrea și Bica, pe prima pentru că (…) este convins că i-a făcut plângere la ANI când i-a succedat la Ministerul Dezvoltării (puțină lume-și mai aduce aminte că Helvigh a fost un ministru ratat și Secretar General al PNL), iar pe a doua, la pachet.

Al doilea lucru a fost să-i execute pe Coldea și Kovesi, pentru a prelua puterea de la ei, iar al treilea, să parafeze puterea asupra dosarelor printr-un Protocol cu Parchetul General. Ordinea nu este chiar asta, primul a fost Protocolul, dar e mai puțin important.

Continue reading Activenews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.