Dan Andronic: De ce sunt sigur că Laura Codruța Kovesi va câștiga concursul de la Bruxelles

Urmărind audierea Laurei Codruța Koveși de la Bruxelles, jurnalistul Dan Andronic este sigur că fosta șefă a DNA va câștiga concursul pentru funcția de procuror european.

Acesta notează în Evenimentul Zilei că LCK va fi pusă să „să „asaneze și să curețe”, să „decapeze” țările est-europene: Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia, țările baltice, toți săracii europei care au crezut că fondurile de coeziune sunt menite să-i ajute”.

„Pe mine personal m-a amuzat teribil ideea că un om nu poate vorbi în engleză pentru că trăiește o zi importantă din viața lui. Culmea era că, acea zi importantă, era singura zi în care Laura Codruța Kovesi ar fi trebuit să vorbească în engleză. Dar așa s-ar fi descoperit că o face mai prost decât Ion Iliescu. Ca atare, a rămas la româna de lemn pe care o stăpânește atât de bine.

Nu a fost o audiere propriu – zisă, ci un prilej pentru a ni se spune cât de curajoasă a fost Laura Codruța Kovesi. Sunt convins că cele câteva sute de români, mai mult sau mai puțini importanți, ale căror vieți au fost distruse de DNA-ul condus de Kovesi, i-au privit cu „admirație” pe acești politicieni europeni. Care făceau toate eforturile să nu vadă bubele din biografia lui Kovesi.

M-am convins, văzând adulația nedisimulată, că Laura Codruța Kovesi va câștiga. Pentru că, de această dată, va fi pusă să „asaneze și să curețe”, să „decapeze” țările est-europene: Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia, țările baltice, toți săracii europei care au crezut că fondurile de coeziune sunt menite să-i ajute”, scrie Andronic.

Jurnalistul Evenimentului consideră că DNA-ul condus de Koveși „a reprezentat un experiment la scara unei țări care acum se va extinde la nivel european. Pentru acest motiv, cred cu tărie că Laura Codruța Kovesi va câștiga. Întodeauna va fi nevoie de un mercenar ca să facă treaba murdară. Iar ea a dovedit că o poate face la superlativ. Să-i urăm succes Laurei Codruța Kovesi în distrugerea altor țări”.

sursa https://www.activenews.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s