GAY MEN, nu ne mai spurcați copiii!

Eram la un cabinet medical împreună cu copilul meu și pentru că se plictisea am căutat desene. Am găsit Disney Junior și am verificat să văd dacă subiectul desenului e Ok. Șoricelul Miky îi învăța pe copii culorile, dar flutura într-una un steag sau o paletă cu mai multe culori. Am verificat să văd dacă e steagul LGBTQ și chiar el era. Fix șase culori și fix în aceeași ordine. Ce șanse erau să fie o nimereală? Nu, nu e la voia întâmplării. Ei vor ca micuții noștri să se obișnuiască cu acestă mizerie și să le intre “în sânge”, cum zice românul. Să nu mai simtă pic de repulsie față de tot ce va promova aceast steag demonic.

Citeam despre un “cuplu” gay cum că a decis, spre stupoare întregii familii, să facă cadou unei nepoțele două păpuși Barbie masculine și să le prezinte micuței ca un cuplu ținându-i celei mici o adevărată pledoarie pro gay.

De ce să vrei să-ți impui cu atâta înverșunare modul de viață despre care știi în străfundul inimii tale ca e dezastruos. Un american revoltat a dat o replică acestui caz spunând: De ce totul trebuie să fie despre ei și poftele lor? De ce toată planeta trebuie să se alinieze la stilul lor de viață? E ca și cum eu aș vrea să fac toată planeta să iubească armele, șunca de curcan și pescuitul pentru că asta iubesc eu. Dar nu e vorba despre niște plăceri nevinovate, ci despre niște “viruși ai sufletului și ai minții” care se propagă, se iau, sunt molipsitori.

Dragilor, nu va fi despre patul lor și cluburile lor de nebunii, vor vrea să ne facă să stăm drepți înaintea lor și tot ce vor promova ei să fie luat de bun și aplicat imediat. Dacă nu vor asta atunci de ce atâta înverșunare din partea lor? De ce se bagă să se promoveze până și în desenele copiilor? Pentru că e un război fizico-spiritual, iar Satana e foarte ambițios și perseverent. Dar oare noi creștinii, care-L avem cu noi pe Cel ce a biruit lumea și a zis să îndrăznim, noi cum suntem?

Doamne dă-ne izbândă!

Tony Berbece

Sursa:  newsnetcrestin.blogspot.com


Citiți și:

Stânga gay-marxistă vrea să distrugă rădăcinile creștine ale românilor. Aceasta este unica agendă a binomului USR+Cioloș: pro-gay și anti-creștină!

Advertisement

One thought on “GAY MEN, nu ne mai spurcați copiii!

  1. Pingback: GAY MEN, nu ne mai spurcați copiii! – Icabod

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.