Doctorul Pavel Chirilă, despre textul publicitarului Adrian Docea împotriva Catedralei și a Bisericii

de  ANDREI NICOLAE

Așa cum ActiveNews a relatat acum câteva zile, pe rețelele de socializare a circulat un mesaj foarte popular împotriva Catedralei Mântuirii Neamului, al cărui autor este un publicitar pe nume Adrian Docea.

Reputatul medic, Dr. Pavel Chirilă a găsit timp pentru a-i trimite un răspuns public, pe care-l publicăm integral, așa cum a fost primit pe adresa redacției ActiveNews:

Recent ActiveNews a publicat un text compus de Adrian Docea care secreta un venin funciar din propriile lui glande antihristitice. Individul caracterizează Biserica și clerul astfel: ,,Biserica-cancerul României”, „Biserica condusa de hoți”, „România retardă”, „criminali în sutană”.

 Am un sfat către ,,ActiveNews”: Puteți publica păreri negative, satiră de buna calitate, umor negru, roșu sau violet,  orice părere vreți a oricărui semen al nostru. Dar vă rog, nu publicați texte care exprimă și seamănă ura anticrestină și antiromânească. Textul publicat de voi are efecte patologice asupra oricărui om sănătos la minte.

Miile de creștini martirizați anul acesta în lume dansurile irodiadice ale propagandiștilor LGBT când s-a pierdut Referendum-ul pentru familie, milioanele de prunci omorâți în pântecele mamelor prin avort, – nu l-au impresionat și n-au trezit nici o emoție în universul maculat de ură anticreștină a numitului Adrian Docea.

Propun redacției ,,ActiveNews” să facă un pomelnic cu vrăjmașii Bisericii și să-l trimită către Mănăstiri și Catedrala Neamului pentru dezlegare și pentru rugăciuni pe termen lung ca să-i facă Domnul buni și iubitori de Biserică, să nu simtă în veșnicie propriile lor blestemății și defăimări ca pe niște cărbuni aprinși.

La viza amatorilor: nu trebuie să fii inteligent, este suficient să fii normal ca să-ți arunci o privire în istorie și să înțelegi că Biserica este veșnică, „nici porțile iadului nu o vor dărâma”,  pe când toate agențiile trec…”

sursa:  activenews.ro/stiri-social


Citiți aici despre cine e personalul amintit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.