Marșul Libertății adună foști adepți LGBTQ în Piața Pershing din Los Angeles

by 

Persoanele care au părăsit stilul de viață LGBTQ și care s-au întors la Dumnezeu participă la un marș al libertății în Los Angeles în acest weekend.

Vor fi înălțate rugăciuni și se vor auzi mărturii în Piața Pershing. Scopul acestui marș este ca să transmitem mesajul speranței și cât mai mulți oameni să vină la Isus pentru a fi complet transformați.

Jeffrey McCall este fondatorul acestei mișcări și spune că marșul nu vizează suprimarea nimănui, ci găsirea libertății în Hristos.

Chiar vrem să trimitem un mesaj comunității LGBTQ, să le spunem că există speranță… Să spunem că mulți dintre noi duceam aceeași luptă pe care și ei o duc, însă am ales să ieșim din ea și am urmat pe Hristos, iar acum trăim o viață nouă, această transformare chiar a fost posibilă, o viață cu bucurie, cu pace și libertate”, a declarat el pentru CBN News.

McCall a fost diagnosticat în trecut cu disfuncția de gen de către un psihiatru și a trăit ca femeie transgender. Apoi spune că dragostea lui Dumnezeu i-a transformat viața.

M-am rugat lui Dumnezeu cerându-i să îmi vorbească, am auzit o voce, nici nu știu de unde a venit, însă sufletul meu a tresăltat, atunci am spus: „Voi trăi vreodată pentru Tine? Vreau doar să știu”, a explicat el, „după ce El mi-a răspuns, toate gândurile au muțit: Da, vei trăi pentru Mine. Când a spus asta am fost șocat și uimit că Dumnezeul pe care L-am cunoscut dintotdeauna mi-a vorbit.” McCall spune că de atunci totul s-a schimbat.

Și Luis Javier Ruiz și Angel Colon au povestit experiențe similare. Ei supraviețuiseră unui masacru de la un club de noapte din Orlando în 2016, unde au fost ucise 49 de persoane. Colon a fost împușcat de șase ori însă a supraviețuit, iar Ruiz spune că a fost aproape strivit de mulțimea speriată care încerca să fugă din fața atacatorilor.

În timp ce eram pe patul de spital, am văzut trecând rând pe rând numele celor care și-au pierdut viața, atunci Dumnezeu a început să lucreze în inima mea”, a spus el. „Aș fi putut fi persoana cu numărul 50, dar sunt în viață și am șansa să împărtășesc asta cu lumea… că Isus poate schimba pe oricine”.

Ruiz și Colon fac acum parte din echipa care planifică ,,marșul eliberării” din LA și în 2019, în Orlando.
Suntem un grup de biruitori care au fost LGBTQ și care acum ne împărtășim povestea cu lumea”, a spus Ruiz.

Este o poveste a răscumpării și speranței, liderii speră să fie un prim pas spre eliberarea celorlalți, iar mesajul să ajungă la comunitatea LGBTQ din fiecare oraș. „Cred că vor fi mulți din comunitatea LGBTQ care vor fi schimbați”, a spus McCall. „Deci Biserica trebuie să fie gata să-i primească, să-i încurajeze și să-i ajute să înțeleagă că Dumnezeu îi poate elibera”.

Sursa Stiricrestine.ro

One thought on “Marșul Libertății adună foști adepți LGBTQ în Piața Pershing din Los Angeles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.