Pediatru american: „Ideologia de gen îi distruge copilului fundamentele de testare a realității”

Redăm în continuare VIDEO și TRANSCRIERE integrală despre efectele ideologizării gender în educație și în sistemul public de sănătate. Narator: Dr. Michelle Cretella, Președintele College of American Pediatricians.

TRANSCRIERE integrală

„Felicitări, este băiat!”, sau: „Felicitări, este fată!”

In calitate de medic pediatru, in ultimii 20 de ani, asa au inceput multe din relatiile mele cu pacientii. Corpul nostru isi declara propriul sex.

Sexul biologic nu este atribuit in mod arbitrar din afara. Sexul este determinat la conceptie de ADN –ul nostru, inmagazinat in fiecare celula a corpului nostru.

Sexualitatea umana este binara, fie ai un cromozon Y si devii barbat, fie nu ai, si esti femeie.

Sunt cel putin 6500 diferente genetice intre barbati si femei. Tratamentul cu hormoni si operatia nu vor shimba aceasta.

Identitatea de gen nu este biologica, este psihologica. Identitatea are de-a face cu gandirea si simtirea.

Gandurile si emotiile nu sunt dictate biologic . Din punct de vedere al raportarii lor la realitate, gandurile si emotiile noastre pot fi corecte sau gresite.

De exemplu, daca intru in cabinetul doctorului meu astazi si spun: „Buna, sunt Margaret Thatcher!” , doctorul meu va spune ca am halucinatii si imi va da un anti-psihotic.

Daca, in schimb, as intra si as spune: „Sunt barbat!” el ar concluziona: „Felicitari, esti transgender”. Daca as spune: „Doctore, am tendinte suicidare, sunt un amputat prins intr-un corp normal, va rog sa imi inlaturati celalalt picior”, voi fi diagnosticata cu tulburare identitara de integritate corporala.

Dar, daca merg la acelasi doctor si spun: „Sunt un  barbat, programati-ma pentru o dubla mastectomie (amputarea sânilor)”, doctorul o va face.

Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.