Un cuplu faimos, decizie de a practica abstinenţa

El este o vedetă a fotbalului american, având deja un Super Bowl sub centură, iar ea este una dintre cele mai faimoase și frumoase cântăreţe americane.

Până recent, nici nu se știa că Russell Wilson și Ciara formează un cuplu.  Dezvăluirea a făcut-o Wilson, într-un interviu cu pastorul Miles McPherson, de la The Rock Church, din San Diego. Wilson, care a refuzat în liceu o ofertă de milioane de dolari din partea unei echipe de baseball pentru a merge la facultate, este un creștin devotat, care pretinde că vorbește direct cu Dumnezeu.

Această relaţie l-a determinat să îi propună iubitei sale o relaţie fără „toate lucrurile extra”, referindu-se la relaţiile intime și să vadă dacă se pot iubi și fără acel element. Ciara, despre care Russell afirmă că este o persoană religioasă, a fost de acord. Presa tinde să compare acest caz cu multiplele cazuri de adolescenţi, cântăreţi pop care și-au pus inele de abstinenţă pe degete și au încercat să pară mai speciali prin prisma acestui aspect, însă promisiunile s-au evaporat rapid.

Situaţia aceasta este însă de altă natură. Nu este vorba despre doi adolescenţi care iau această decizie ori că este la modă, ori că vor ei să fie la modă, ori că sunt împinși de la spate de către părinţi. Este vorba despre doi adulţi, care știu ce înseamnă decizia lor. Russell, deși are doar 26 de ani, a fost deja căsătorit o dată cu iubita din liceu, iar acum este divorţat, iar Ciara, 29 de ani, are un fiu cu fostul ei logodnic, cu care nu s-a mai căsătorit. Russell vorbește despre aceste evenimente, spunând că amândoi au trecut prin „probleme” care i-au adus mai aproape de Dumnezeu.

Continue reading Semneletimpului.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.