Cea mai mare jucătoare de tenis din istoria omenirii: „Cred în căsătoria bazată pe uniunea dintre un bărbat și o femeie”

Acum, în spiritul toleranței de care vorbesc, activiștii LGBT o linșează mediatic pe marea sportivă Margaret Court

de Andrei Nicolae

Într-o vreme în care activiștii LGBT cer drepturi suplimentare în numele toleranței, persoanele care îndrăznesc să-și exprime opinia în sens contrar sunt linșate mediatic și social.

Ultimul caz pe această listă este cel al fostei sportive australiene Margaret Court (born 1942). Puțini știu, dar Margaret Court a reușit să câștige cel mai mare număr de turnee de mare șlem din istoria tenisului, nu mai puțin de 24, record în picioare și în ziua de azi.

Faptul că Margaret Court nu a pierdut niciun meci sub culorile Australiei nu mai contează azi, fosta sportivă fiind victima unui atac furibund din partea homosexualilor și ai activiștilor acestora.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Margaret Court a reacționat la decizia companiei aeriene Quantas care a hotărât să susțină oficial căsătoriile între persoane de același sex, printr-un mic text în care anunța că nu va mai folosi serviciile acestei companii aeriene. În text, Margaret Court afirmă:

 „Sunt dezamăgită că Qantas a devenit un promotor activ al căsătoriei între persoane de același sex. Cred în căsătoria bazată pe uniunea dintre un bărbat și o femeie, așa cum e afirmată în Biblie. Declarația voastră nu-mi lasă altă opțiune decât să folosesc alte companii aeriene, acolo unde e posibil, pentru călătoriile pe care le întreprind. Ce mândră am fost să promovez coada de cangur (simbolul Qantas – n.r.) în lume, din timpul modelelor Constellation și până la 380-urilor. Dar nu se mai poate. Iubesc toți oamenii și voi discuta cu conducerea companiei oricând. Dar nu în loja Qantas. Dumnezeu să vă binecuvânteze”.

Continue reading ActiveNews.ro

2 thoughts on “Cea mai mare jucătoare de tenis din istoria omenirii: „Cred în căsătoria bazată pe uniunea dintre un bărbat și o femeie”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.