Dr. PAUL NEGRUȚ: Suntem normali. Nu suntem fanatici și nu suntem homofobi.

Joi 9 Martie 2017, a avut loc la  la PRIMĂRIA din  ORADEA, sala TRAIAN MOȘOIU conferinƫa „DEFINIREA CĂSĂTORIEI ȘI A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

 Mesajul rectorului Universității Emanuel Oradea, Dr. Paul Negruț, la Conferința Coaliției pentru familie   (Transcript de Agnus Dei)

Dr. Paul Negruț:

Excelențele voastre, domnilor parlamentari, doamnelor și domnilor,

Mi-am intitulat scurta mea intervenție: Suntem normali. Nu suntem fanatici și nu suntem homofobi.  La trecerea dintre secolul XIX și secolul XX s-a  înfiripat o nouă ideologie, mai puțin băgată  în seama la  început, extrem de agresivă astazi, ideologie care și-a propus să demoleze din temelii casa  în care a locuit omenirea de milenii. Această ideologie  și-a propus să demoleze concepția creștină despre lume și viață. Și-a propus să demoleze credința  în adevăr absolut  și valori morale absolute. Și-a propus să demoleze credința  în biserică și familie, ca realitați întemeiate de Dumnezeu, cu un rol stabilit de Dumnezeu  în societate.

Această ideologie  și-a propus sa demoleze credința  într-o realitate obiectivă. Odată demolați stâlpii casei  în care a locuit omenirea de milenii,  și-au propus să construiască o alta lume așa cum  și-o imagineaza ei. O lume  în care doar concepția lor este normativă  și toate celelalte sunt catalogate drept retrograde, anarhice, homofobe. Pentru a ilustra ce  înseamnă demolarea casei  în care am locuit de milenii, voi folosi doua ilustrații. Prima: de la  începuturile omenirii, când s-a născut un copil, toți ai casei  și toti cunoscuții au  întrebat ce au, băiat sau fetiță? Mai nou, cu tehnologia modernă, cu imagistica, de prin luna a cincea, a șasea, se intreabă: Ce o să fie, băiețel sau fetiță?

Datorită faptului că  în ființa noastră,  în modul  în care ne-a creat Dumnezeu, există o armonie  între trupul  în care ne naștem, sufletul pe care ni l-a dat Dumnezeu  și mediul  în care trăim. Așa că, dacă s-a nascut o ființa de sex masculin, părinții au tratat copilul acela ca băiețel. I-au creat toate condițiile să se dezvolte armonios ca baiat și societatea s-a referit la el ca băiat sau daca a fost fetiță,  în aceiasi termeni.

Promotorii noii ideologii ne spun: Dacă s-a născut  în trup, nu contează identitatea biologică de gen pentru că ființa care s-a născut poate fi sfârtecată. Să rupem relația dintre suflet  și trup. Are trup de sex masculin sau de sex feminin, dar noi o să cultivăm  în trupul acela alt fel de identitate psihologică. Și ați văzut ilustrațiile doamnei avocat. Deja desenele animate, manualele si toată această propagandă a noii ideologii este  îndreptată să rupă, să sfârtece ființa copilului ca să nu mai  știe ce este  și să fie ceea ce forțează alții. O ființă sfârtecată  în felul acesta intră  într-o criză profundă de identitate  și devine o victimă a noii ideologii. Această ființă este apoi  împinsă  în tot felul de parteneriate  și este cultivată această nouă omenire pe care ne-o propun promotorii noii ideologii. In numele acestei ideologii, trebuie desființată familia ca fiind unitatea liber consimțită dintre un bărbat  și o femeie, pentru că dacă am rupt ființa umană  în interiorul ei, atunci putem construi orice fel de familii. Deci,  întelegeți că se sfârtecă sufletul, viața, ființa copiilor de la cele mai fragede vârste.

În această agresiune asupra casei omenirii noastre, a familiei  și a bisericii întemeiate de Dumnezeu, oricine  își permite să spună  „nu-i adevarat”  și „nu așa funcționează omenirea”, este calificat homofob. Homofobia, apelativ este una dintre cele mai cumplite insulte aduse oamenilor normali. Homofobie  înseamnă să suferi de o fobie  și fobia este un simptom a unei boli psihice. Daca un om este bolnav  și suferă de fobie, trebuie internat la ospiciu  și tratat pentru dereglări psihice. Deci,  în numele „toleranței lor”, ne cataloghează pe toți bolnavi psihici, retrograzi. Și apoi ne spun că suntem intoleranți. Dragii mei, suntem normali. Un om normal vede ceea ce este sănătos, ce este echilibrat. Se uită la un copil  și nu acceptă anormalul ca normă.

În viața de acum,în România de acum, desenele animate, emisiuni la diverse canale de televiziune, reviste – pe toate canalele se incearcă să ni se impună această casă construită de promotorii noii ideologii. Întrebarea noastră este: Vom apăra moștenirea pe care ne-a dat-o Dumnezeu de milenii? Vom apăra ceea ce Dumnezeu a întemeiat ca  în Creație, parte bărbătească  și parte femeiască? Si a  întemeiat familia monogamă heterosexuală: un singur barbat, o singura femeie,  I-a binecuvântat Domnul Dumnezeu și omenirea  și-a continuat viața de milenii. Sau vom intra  într-un fel de lașitate a secolului XXI  în care  de teama ostracizării sau a ridiculizării, de-a fi denumiți in fel  și chip, vom pleca  și noi capul  și vom lăsa sa ne fie copiii mutilați, sa fie biserica mutilată  și să trăim ca niște oameni care ne facem vinovați inaintea lui Dumnezeu  și a generațiilor viitoare că în vremea  în care a trebuit sa apăram ce ne-a dat Dumnezeu, ne-a fost teamă.

De aceea m-am alaturat Coaliției pentru familie, să apăr ceea ce ne-a dat Dumnezeu.  Și ne rugăm ca Dumnezeu sa binecuvânteze România. Vă rog să retineți  încă un aspect. Probabil că ați văzut atacuri nesfârșite la adresa bisericii. Au fost luate ca  și ținta a batjocurilor  și a atacurilor pentru că dacă ar fi reușit să scoată biserica, să scoată credința din poporul roman, ce ne-a mai ramas să apărăm? De aceea ne rugăm să păzească Dumnezeu  și familia  și biserica. Si salut prezența distinșilor ierarhi, a preoților, a pastorilor. Salut prezența parlamentarilor, a dvs., a tuturor și spun: E vremea să ne rugăm și este vremea să acționăm, să apărăm ce ne-a lasat Dumnezeu. Să binecuvânteze Dumnezeu familia, biserica  și țara noastră.

UN REFERENDUM PENTRU ROMÂNIA – ORADEA – 9 MARTIE 2017 – PRIMĂRIA ORADEA, SALA TRAIAN MOȘOIU

Prelegeri susținute de d-na ADINA PORTARU, expert juridic în cadrul ADF International, dl. MIHAI GHEORGHIU, președintele Comitetului de Inițiativă cetăƫenească a Coaliției pentru Familie si Dl. PAUL NEGRUT, rectorul Universitatii Emanuel Oradea.

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.