Mitinguri. Cine a avut capacitatea de a mobiliza un număr atât de mare persoane, cum s-a procedat și cine s-a aflat în spatele acestora?

de-clic-ro

Exemplul ONG-ului EfectulFluture şi a site-ului de-clic.ro finanțate de Soros prin ONG-ul puşculiță fdsc.ro

Nu există mitinguri spontane aşa cum nu există revoluții ci doar lovituri de stat.

Când auziți că e un Miting “spontan” să ştiți întotdeauna că :

1. Adevărații Organizatori vor să rămână ascunşi.

2. ŞI că în acelaşi timp Adevărații organizatori nu vor să-şi ia răspunderea pentru ceea ce se poate întâmpla la acel miting “spontan”

3. În 90% din cazuri violențele apar la mitingurile așa-zis “spontane”, că de-aia se fac “spontane” tocmai ca să nu răspundă nimeni dintre organizatori pentru eventualele violențe.

Cine sunt organizatorii din spatele mitingurilor “spontane” în actuala situație?

Pe primii vi i-am arătat deja: sunt cei de la mişcarea informală “Uniți Salvăm” (pepiniera de cadre şi activiști pentru partidul Uniți Salvăm)

Mișcare “Uniți Salvăm” activă la orice miting “spontan” din Bucureşti e plină de anarhiști internaționalişti, trotskişti, luxemburghişti şi alte feluri de marxiști şi neomarxişti ce urăsc statul național, dar mai ales, e plină de activiști din ONG-urile finanțate de Soros, activişti care se cunosc foarte bine între ei.

Continue reading Fluierul.ro

______________________________

Cititi si:

“EurActiv” lansează şi manipularea despre desfiinţarea DNA de către Guvern

***

DNA, SRI si alte foruri nu se autosesizeza cu activitatea dela  de-clic, dl Tudor Bradatan incita la nesupunere civica permanent, mii si mii de oameni, manipuland. Exista (?) separarea puterilor in STAT, nu s-au impus democratic la alegerile recente, de ce NU respecta votul popular si vointa alegatorilor? Iata mostra de SPONTAN recenta, dar ei trimit zilnic E-mailuri  miilor de adrese la racolarile petitioniste ale Agendei SOROS-istilor:

Mobilizează-te, ieși în stradă, organizează-te cu alții
Dacă vrei să te dezabonezi de la mesajele comunității de-clic apasă aici.

DeClic

Guvernul a adoptat în această seară prin ordonanță de urgență cele două propuneri privind grațierea și modificarea codului penal. Este un moment fără precedent pentru istoria noastră recentă, una din acele zile în care clasa politică a renunțat la aparențe și a trecut la fapte ce țin de dictatură, nu de democrație.

În astfel de momente dramatice pentru statul de drept, există o singură variantă de reacție: nesupunerea civică. Mobilizează-te, ieși în stradă, organizează-te cu alții.

Dacă vezi acest email și încă mai ești acasă, mergi și tu oriunde se reunesc ceilalți ce gândesc ca tine. Nu te da înapoi de la niciun efort să-ți aperi drepturile.

În ultimele două săptămâni, zeci de mii de oameni au protestat în stradă pentru a opri fărădelegea. Nu ne putem opri însă acum. A venit timpul să lăsăm totul deoparte, să privim onest ce se întâmplă și să hotărâm cum va arăta viitorul țării noastre. 

Felul în care noi ca societate vom reuși să reacționăm, să ne mobilizăm și să ne organizăm în zilele ce urmează va fi definitoriu pentru următorii ani din viața noastră. 

Suntem milioane de români cei care nu vrem să cedăm în fața corupției. De aceea recurgem la nesupunere civică, acționăm împreună, fără acte de violență, împotriva deciziilor puterii de stat, pe care le considerăm nelegale sau potrivnice interesului comun. Prin tot ce vom realiza împreună, trebuie să fim fermi dar trebuie să nu ne lăsăm tentați de extreme și de cei care incită deja la violență.

Comunitatea de-clic va lua parte în orele și zilele care vor urma la tot acest efort de mobilizare. Promitem să te ținem informat și să punem în mișcare instrumentele online ce ne ajută să luăm decizii și să acționăm împreună.

Ne vedem în stradă!

Tudor și echipa de-clic


Schimbarea societății în care trăim depinde de fiecare dintre noi. La fel și dezvoltarea platformei independente de-clic.ro. Nu acceptăm sprijin financiar din partea companiilor sau a altor entități ce doresc să influențeze misiunea și valorile noastre.
Sprijinul financiar, oricât de mic, din partea membrilor ne ajută să ne menținem independența și să dezvoltăm acest instrument al participării publice a cetățeanului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s