“Vigilenții“, infiltrați ilegal peste tot (SRI, DNA, CSAT, Ziare, TV, ONG-uri, SOROS-isti progresiști, De-Clic) lucrează prin manipulare

Update 5

Iohannis îi instiga pe protestatari

Update 4

Pune la cale Klaus Iohannis o Criză politică echivalentă cu o Lovitură de stat? | România lui Cristoiu

Update 3

Dragnea: E un început de lovitură de stat140300-1

Update 2 

BREAKING NEWS. Rețeaua Progresistă a trecut la acțiuni de stradă. ONG-urile lui SOROS în frunte cu Președintele Ioahnnis sunt în stradă la un Miting de Protest împotriva Guvernului Partidului care a căștigat recent alegerile

Președintele Donald Trump despre manifestațîl rrețelei progresiste: “Am văzut manifestațiile, dar am impresia că tocmai am avut alegeri! De ce acești oameni nu au mers la vot?”

Update 1

Iohannis schimbă rolul

iohannis-piata1111111111

iohannis-presedinte-uwzm09ibpjElefantul Iohhanis, scăpat “liber”, se  confundă (mai nou) cu manifestanții!!!

 – Abuzurile Justiției NU le-ați văzut?
– Pensiile lor privilegiate, NU v-au scos în stradă?

 sri-10e2hsn4kw– Întotdeauna STRIGĂ MAI TARE cei vinovați, dar încă necondamnați!
 – Pe voi VĂ MIRĂ că orice lucru este făcut cu DEDICAȚIE??!!

De când fac ONG-urile de elevi politică? ONG-urile de de elevi şi studenţi controlate de finanțata lui Soros, Pippidi şi de ONG-ul ei soroşist, România Curată, cer retragerea proiectelor de Ordonanţă referitoare la graţiere şi modificarea codurilor penale

De-Clic” trimite acest dubios Semnal, pe internet:

Trimit acest email către peste 200.000 de cetățeni ce au semnat vreodată o petiție pe de-clic.ro și care au optat să fie ținuți la curent cu campaniile de-clic. Este de departe emailul cu cei mai mulți destinatari pe care l-am trimis vreodată.

Scopul acestui mesaj este să anunț că în această după-amiază de duminică vor avea loc în toată țara și în diaspora proteste în stradă. Gândindu-mă la cât de mulți vor citi aceste rânduri, îmi dau seama că este imposibil să fim cu toții de acord asupra oricărui lucru. Mai ales când la mijloc sunt numeroase opțiuni politice, ideologice și chiar 200.000 de feluri diferite de a privi lumea în care trăim. Dar acum este mai important să fim împreună, în stradă, decât să fim cu toții perfect de acord.

Cred că mulți dintre noi au deja o părere formată privind tema protestului, și anume proiectele de lege privind amnistia și grațierea unor fapte penale. Măsura în care politicienii condamnați beneficiază sau nu de amnistie și grațiere, transparența procesului de propunere și adoptare a acestor ordonanțe de urgență, necesitatea lor în contextul penitenciarelor aglomerate, toate sunt nuanțe ce probabil au fost deja analizate de mulți dintre noi.

Dar dacă nu ați făcut-o deja, vă invit să acordați câteva momente acestei teme ce marchează discursul public al ultimelor zile. Dacă argumentele celor ce vor ieși în stradă vă conving, vă încurajez să ieșiți și să vă expuneți mesajul, oricare ar fi el. Trebuie să învățăm să privim critic părerile din jurul nostru, să ne alegem cu grijă sursele de informare și cel mai important, să ne mobilizăm eficient împreună.

Ceea ce m-a convins pe mine să ies în stradă este faptul că aceste ordonanțe de urgență sunt făcute cu dedicație, în disprețul domniei legii. Pe voi ce v-ar putea determina să ieșiți în stradă?

Vom încerca să transmitem și noi live imaginile brute ale evenimentelor. Oricine vrea să evite comentariile unor așa-ziși analiști de la televiziunile de știri, poate să o facă urmărind protestele online.

Urmărește-ne live pe Facebook. Poți să ne urmărești și dacă nu ai cont. Lista evenimentelor pe orașe o găsești la această postare.

Ne vedem în stradă,

Tudor Bradatan și echipa de-clic

Sursa: circula pe Net

____________________________________

Citiți și:

Sigla SRI – ilegală și imorală

One thought on ““Vigilenții“, infiltrați ilegal peste tot (SRI, DNA, CSAT, Ziare, TV, ONG-uri, SOROS-isti progresiști, De-Clic) lucrează prin manipulare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.