Ion Cristoiu dezlănțuit

iohannis1-800x440Marii filosofi ai României tac mâlc cu privire la dezastrul numit Klaus Iohannis- Nu au scuza că de partea cealaltă e doară… PSD!

Iar cei care o fac nu sunt luați în seamă cum ar fi de așteptat, probabil ușor  anesteziați și disciplinați de binomul inculturii DNA-SRI care face jocul de păpușari ai puterii sub amenințarea zornăitului de cătușe și al  dosarelor fabricate de către cei care au în speță alte atribuțiuni de serviciu.

Însă, când așteptările sunt mari (odată cu înscăunarea ca președinte a lui Klaus Iohannis), și dezamăgirile sunt pe măsură. Situația duplicitară, abuzivă și mitocănească  a președintelui Iohannis l-a dus la diperare pe renumitul ziarist ION CRISTOIU. Numai așa se explică magistralul  pamflet de pe blogul domniei sale în care acum excelează în persiflarea președintelui Iohannis. Și o face foarte bine argumentat, însă cu un limbaj virulent și  tăios, lăsându-i pe locatarul de  de la Cotroceni și “rața mecanică” despuiați de orice veșmânt al credibilității pozițiilor oficiale în care stau agățați pe mare cheltuiala noastră.

Ion Cristoiu – Dacă Klaus Iohannis nu e suspendat, România se va confrunta cu un Război pe viaţă şi pe moarte declanşat de Binom pentru a-i pansa Nerodului Iresponsabil rănile provocate de votul românilor

________________________________

Citiți și:

Preotul Chris Terheș despre viziunea stalinistă a lui Iohannis privind justiția

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s